Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

O Αντώνης Σαμαράς στο αντάμωμα των Σαρακατσάνων την Κυριακή στο Περτούλι


Θα συναντηθεί και με Σουφλιά καθώς ο Σαρακατσάνος πολιτικός θα βρίσκεται κι αυτός στο Περτούλι
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει το  Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα και την Λάρισα

Κοντά στους αγρότες θα βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς την ερχόμενη εβδομάδα. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζοντας και εντείνοντας τις περιοδείες του στην περιφέρεια, αναμένεται να επισκεφθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο τα Τρίκαλα και τη Λάρισα.

Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, στο νομό Τρικάλων θα παραβρεθεί στο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Σαρακατσάνων, που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο στην περιοχή, ενώ θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νομού.

Επόμενη στάση του Αντώνη Σαμαρά θα είναι η Λάρισα. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του αναμένεται να αναφερθεί στα μέτρα που προτείνει το κόμμα για τους αγρότες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον εφιάλτη της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναλύσει και την εναλλακτική οικονομική του πρόταση όπως παρουσιάσθηκε στο "Ζάππειο ΙΙ" και θα ανεβάσει κάθετα τους αντιπολιτευτικούς του τόνους μετά τις παλινωδίες του πρωθυπουργού και τον ανασχηματισμό των εσωκομματικών ισορροπιών.

Με Σουφλιά

Στο αντάμωμα των Σαρακατσάνων αναμένεται να παραστεί, όπως εξάλλου το κάνει κάθε χρόνο και ο πρώην υπουργός -και γνωστός Σαρακατσάνος- Γιώργος Σουφλιάς, με αποτέλεσμα να προκύψει η πρώτη συνάντησή του μετά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ με το νέο πρόεδρο του κόμματος.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία τότε μιλάμε για μια συνάντηση κορυφής μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Σουφλιά επί θεσσαλικού εδάφους... που θα έχει αντίκτυπο σε όλο το πολιτικό σκηνικό!


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου