Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τρίποντα στην πισίνα με... σφηνάκια και μπύρες από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Τρίκαλα


Με ένα μεγάλο Party στη δημοτική πισίνα του Άη-Γιώργη ολοκληρώθηκε το διήμερο αποχαιρετιστήριο event της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Τρικάλων εν όψει της εξεταστικής περιόδου που ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου.









Την Παρασκευή το απόγευμα διοργανώθηκε στο χώρο του ΤΕΙ το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 που ανέδειξε νικήτρια την ομάδα "Ξεβρακωτέλο" με τη συμμετοχή να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική!


Τα τρίποντα είχαν την τιμητική τους και με τη βοήθεια φοιτητών του ΤΕΦΑΑ που ανέλαβαν τον τομέα της διαιτησίας, όλα κύλισαν ομαλά με την ευγενή άμιλλα να κυριαρχεί.

Το Σάββατο από νωρίς το μεσημέρι το σκηνικό μεταφέρθηκε στην πισίνα, στο πάρκο του Άη-Γιώργη με τους φοιτητές να παίρνουν ανάσες δροσιάς. Οι βουτιές ατελείωτες όπως και τα σφηνάκια και οι μπύρες που έρεαν άφθονα υπό τους ήχους της μουσικής, την επιμέλεια της οποίας είχαν φοιτητές της σχολής!



Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά, με τη σκέψη της διοργάνωσης ενός μεγαλύτερου event με περισσότερες δραστηριότητες! Και του χρόνου λοιπόν...!


ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου