Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ν. Παππάς : «Έκαναν λάθος στον ΑΟΤ με το ΑΦΜ της ομάδας»

Αλεξίου: "Έχει αλλάξει το ΑΦΜ"
Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του πριν απο λίγο και ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Νίκος Αλεξίου όσον αφορά το ΑΦΜ της ΠΑΕ.





Την δική του εκδοχή για τις οφειλές που άφησε πίσω του και που ταλαιπωρούν την ΠΑΕ έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Παππας κι έχει ενδιαφέρον να την διαβάσετε


Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε  στον Χρ. Παπαθανασίου και τον «Π, Λόγο» για το θέμα των οφειλών που εκκρεμούν από τις προσφυγές παικτών που έμειναν απλήρωτοι επί της δικής του θητείας και ούτε λίγο ούτε πολύ υπενθύμισε πρώτα-πρώτα ότι έγινε ένα μοιραίο λάθος  από τον Ε Πλεξίδα αφού δεν άλλαξε το ΑΦΜ κι έτσι φυσιολογικά τα χρέη τα κουβαλά η ομάδα παρ’ ότι υποβιβάστηκε στη Δ Εθνική, ενώ έριξε και την σπόντα του ότι κι αυτός έριξε λεφτά στον ΑΟΤ , αλλά έχασε την διοίκηση στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτησή του για τους 11 πρώην παίκτες που κυνηγούν τον ΑΟΤ . Ο Νίκος Πάππάς είπε πως οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πάρει τα λεφτά τους, αλλά λόγω της αλλαγής διοίκησης εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και δεν απέσυραν τις διεκδικήσεις τους!!!!

Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του στον Fm 100 πριν απο λίγο και ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Νίκος Αλεξίου όσον αφορά το ΑΦΜ της ΠΑΕ.


Απαντώντας στην δήλωση του πρώην "επενδυτή" του ΑΟΤ Νίκου Παππά ο οποίος είπε πως τα Τρίκαλα έπρεπε να είχαν αλλάξει ΑΦΜ για να γλυτώσουν τις περιπέτειες τόνισε: "Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Η ΠΑΕ Τρίκαλα έχει διαφορετικό ΑΦΜ απο το πρώην ΤΑΠ".

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου