Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Καλή «σοδειά» από τον ΓΣ Τρικάλων στο Πανελλήνιο Παίδων


Ικανοποιητική αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται η συμμετοχή των αθλητών-τριων του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων στο Πανελλήνιο Παίδων Κορασίδων






Το δελτίο τύπου του ιστορικού συλλόγου αναφέρει…

   Με ένα ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, με 2 αθλητές στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ πολλά πλασαρίσματα στους τελικούς και ελπιδοφόρες εμφανίσεις των αθλητών του, επέστρεψε η αποστολή του ιστορικού ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ από τις ΣΕΡΡΕΣ, όπου διεξήχθη το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

    Ο τελικός των 800μ. είχε τρικαλινό χρώμα καθώς συμμετείχαν οι Δημ. Ζωγράφος και ο Κων. Νάκος, ενώ ο ΄Αγγελος Κουγιούμης για χιλιοστό του δευτερολέπτου έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή. Μετά από συγκλονιστική κούρσα ο Ζωγράφος Δημήτρης έκοψε πρώτος το νήμα, με χαρακτηριστική άνεση, σημειώνοντας χρόνο 1.56.48, ατομική επίδοση και απέσπασε τον θαυμασμό των ειδικών για το μέλλον.

    Λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό ο Κων. Νάκος που ακολουθούσε τον συναθλητή του, έπεσε στο νήμα και έχασε την 2η θέση, κατακτώντας τελικά την 4η θέση με επίδοση 1.58.23.

    Οι 2 αθλητές του Δημ.Σούλα μπήκαν στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ και θα συμμετέχουν ο μέν Ζωγράφος στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΩΝ, ο Νάκος στην συνάντηση ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ. Ο ΓΣ Τρικάλων όμως φλέρταρε με το μετάλλιο και στην σκυταλοδρομία 4Χ400, όπου με τους ΚΑΡΑΜΠΑ ΠΑΡΗ-ΚΟΥΓΙΟΥΜΗ ΑΓΓΕΛΟ-ΝΑΚΟ ΚΩΝ. και ΖΩΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κατετάγη στην 4η θέση με επίδοση και ρεκόρ 3.30.79, χάνοντας το μετάλλιο στο νήμα. Ο τραυματισμός και η μη συμμετοχή του τελευταία στιγμή του Γιώργου Παπαστεριάδη στην σκυταλοδρομία, στέρησε το Χρυσό μετάλλιο από το ΓΣ Τρικάλων.

    Στις Σέρρες όμως είχαμε μια μεγάλη επιστροφή ενός ταλέντου που επανήλθε στους αγώνες μετά από 2 χρόνια , λόγω τραυματισμού, του Παπαζήση Χρήστου που έτρεξε στον τελικό των 100μ. όπου κατετάγη 11ος με επίδοση 11,35.

    Το σημαντικότερο για τον Παπαζήση είναι ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ελπίζει σε νέα ρεκόρ, στις επόμενες διοργανώσεις. Ο ίδιος αθλητής ήρθε 12ος στα 200μ. με 23.29

    Στα 3000μ. ο περυσινός 2ος νικητής Αθανάσιος Ρόζος, έτρεξε μετά από προβλήματα τραυματισμού και τερμάτισε στην 10η θέση, με χρόνο 9.24.70.

    Τέλος στον προκριματικό των 800μ. ο Κουγιούμης ΄Αγγελος , κατετάγη 13ος με ατομικό ρεκόρ 2.01.88 μένοντας εκτός τελικού στη λεπτομέρεια.

    Ο ΓΣ Τρικάλων συγκέντρωσε 47 βαθμούς που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια και το επιτελείο του ιστορικού συλλόγου, ετοιμάζεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο για την Λάρισα, όπου γίνεται το Διασυλλογικό των  Ανδρών-Γυναικών.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου