Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Επιτυχίες και Δραστηριότητες του ΣΟΑΤ


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΣΟΑΤ καθως το προηγούμενο Σαββατο εξασφάλησε 3 προκρίσεις για την Τελική φάση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.






Συγκεκριμένα διεξήχθη η Πρόκριση Εφήβων Βορείου Ελλάδος  όπου σε κάθε κατηγορία προκρίνονται οι 8 καλυτεροι αθλητές.Για τον ΣΟΑΤ αγωνίστηκαν οι Κούτσικος Δ.,Οικονόμου Α.,Παπαλόπουλος Κ.,και ο Παλαμιώτης Χ.
                                                                             

Ο Κούτσικος αν και με τραυματισμό άντεξε και πραγματοποιωντας καταπληκτικές εμφανίσεις κέρδισε δύο αγώνες και προκρίθηκε.Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος αγωνιζόταν στους παίδες και είναι Πανελληνιονίκης.Ο Οικονόμου επίσης κέρδισε 2 αγώνες και προκρίθηκε.Την προηγούμενη σεζόν ηταν  Πανελληνιονίκης στους Εφήβους.Ο Παπαλόπουλος επίσης με δύο νικηφόρους αγώνες προκρίθηκε ενώ ο Παλαμιώτης στάθηκε άτυχος,κέρδισε στον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο στις λεπτομέρειες.Μεγάλη επιτυχία όμως για τον ΣΟΑΤ που σε όλες τις δραστηριότητες δίνει δυναμικά το παρόν με επιτυχίες.

Επίσης την προηγούμενη Κυριακή ο ΣΟΑΤ συμετείχε με  παιδική ομάδα στο Τεχνικό Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος.Τα παιδιά ξεχώρισαν για την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και μία ακόμη εμπειρία αποκόμισαν.

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι Προπονητές συχγαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους  και τους εύχονται καλές επιτυχίες.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου