Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ποδηλατοδρομία κατά των Ναρκωτικών στα Τρίκαλα


Ποδηλατοδρομία για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνουν ο Συμβουλευτικός Σταθμός Τρικάλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και το Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00.








Με κεντρικό μήνυμα "Στην Κρίση Απαντάμε με Αλληλεγγύη", ο Συμβουλευτικός Σταθμός Τρικάλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και το Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων του ΟΚΑΝΑ διοργανώνουν από κοινού ποδηλατοδρομία στους δρόμους της πόλης μας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00 με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κεντρική Πλατεία) και τερματισμό στο πάρκο Ματσόπουλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Η παρέμβαση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και συμμετέχουν σε αυτήν ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ασκληπιός, ο Παλαιός Πρωταθλητής της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος, οι Ποδηλάτες Τρικάλων και μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η ακόλουθη:

Κεντρική πλατεία, Β.Τσιστάνη, Διονυσίου, Ιακωβάκη, Ελ.Βενιζέλου, Μαρκίνα, Καποδιστρίου, Ασκληπιού, Πάρκο Ματσόπουλου.
Μετά τον τερματισμό της ποδηλατοδρομίας στο Μύλο Ματσόπουλου, νεανικά μουσικά σχήματα των Τρικάλων θα κλείσουν την εκδήλωση με μουσική και τραγούδια.
Με την παρέμβαση αυτή, να περάσει το μήνυμα πως στις δύσκολες ημέρες που ζούμε η αλληλεγγύη μπορεί να γίνει στάση ζωής.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου