Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πλεξίδας: "Έθαψαν τον ΑΟΤ πριν πεθάνει,κάνανε και τραπέζι με παϊδάκια !!!"


- Τα "πήρε στο κρανίο" o Βαγγέλης Πλεξίδας και "τά χώνει" στα λαμόγια που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα.
- "Μπάκακας" και "κατσαρόλας" ήταν στο δείπνο και βγάζανε φωτογραφίες...






Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε πως εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα πίστεψαν ότι τελείωσε η χρονιά και πως μοίρασαν τις φανέλες και πέταξαν τις μπάλες:

"Έθαψαν τον ΑΟΤ πριν πεθάνει. Και μετά έκαναν και μνημόσυνο όπου έφαγαν παϊδάκια" είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο τραπέζι που έκανε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Γιώργος Βαζάκας.

Όλα δείχνουν ότι το γυαλί έχει ραγίσει ανάμεσα σε Πλεξίδα και Βαζάκα και είναι θέμα χρόνου η λύση συνεργασίας με τον Γρεβενιώτη τεχνικό: "Αυτή τη στιγμή απαξιώ να μιλήσω μαζί του. Ας κρίνει ο κόσμος τις ενέργειες του. Έμαθα ότι θέλει να φύγει απο την γυναίκα μου. Έδωσα εγώ το τέλος της σεζόν και διέλυσαν την ομάδα μου, το δημιούργημα μου;".

Τέλος ο Βαγγέλης Πλεξίδας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τα Τρίκαλα θα δικαιωθούν: "Η αναβολή της επικύρωσης της βαθμολογίας κάτι σημαίνει. Τρέχουμε όλη μέρα μαζί με τον δικηγόρο Νίκο Αλεξίου τον οποίο και θέλω να συγχαρώ για τις νομικές του ενέργειες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δείπνο της κηδείας-μνημοσύνου που έγινε εν αγνοία του μεγαλομετόχου παρέστησαν μόνο δύο "δημοσιογράφοι" ο γνωστός από πέρυσι μπάκακας ο μπριζολάκιας και ο άλλος ο κατσαρόλας τραχανάς οι οποίοι βγάζανε φωτο και βίντεο.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου