Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Νέα Τμήματα στην Τέρψις DANCE ACADEMY ! - Party στο MONDO την Κυριακή


Η Ακαδημία χορού Τέρψις, ενόψει της καινούριας χρονιάς, δημιουργεί τρία νέα χορευτικά τμήματα για τους σπουδαστές της που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο, αλλά και για όσους θέλουν να γευτούν μία νέα χορευτική εμπειρία και να γίνουν μέλη της Ακαδημίας μας.







Τα νέα τμήματα Αργεντίνικου Τάνγκο (το Τάνγκο ξεκίνησε ως ένας χορός του δρόμου, από τους μετανάστες που έφτασαν στην Αργεντινή για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 12 είδη Tango.“ Το Τάνγκο είναι μια θλιμμένη σκέψη που χορεύεται “), HipHop ενηλίκων (γεννήθηκε στις αρχές του 1970 στη Νέα Υόρκη, συγκεκριμένα στο Μπρούκλιν, από μια ομάδα ταλαντούχων και ευφάνταστων dj.


 Μέσα από πειραματισμούς ξεκίνησαν να βάζουν τα θεμέλια για ένα εντελώς νέο μουσικό είδος) και Latin ενηλίκων (Rumba, Cha-Cha, Mambo, Samba, Rock n’Roll, Waltz, Tango, Foxtrot) θα λειτουργήσουν εντός των ημερών.
Για περισσότερες πληροφορίες : καθημερινά 17:00 – 22:00
Τηλ. Επικοινωνίας : 24310-74622
Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 19 (Δίπλα στα Δικαστήρια)






Party στο MONDO!

Οι αυθεντικές Latin Fever Sundays βραδιές συνεχίζονται από την Terpsis Dance Academy σε νέο χώρο! Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ., διοργανώνουμε το πρώτο μεγάλο πάρτυ της χρονιάς στο MONDO.

Ένας καινούριος, ανανεωμένος χώρος με πρωτότυπη διακόσμηση που θα διαμορφωθεί ειδικά εκείνη τη βραδιά για να φιλοξενήσει όλους τους σπουδαστές και φίλους της Ακαδημίας για πολύ χορό και ατελείωτη διασκέδαση!
Ετοιμαστείτε για μία Super Latin βραδιά!!!


ΤΕΡΨΙΣ DANCE ACADEMY     



                                                   
Κολοκοτρώνη 19                                                                          
Τρίκαλα, Τ.Κ 42100
Τηλ. 24310-74622
info@terpsis-academy.gr
www.terpsis-academy.gr





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου