Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κριτική στην κυβέρνηση από τους τρικαλινούς στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ


Πριν την ομιλία του βουλευτή Φθιώτιδας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Ν. Μουζακιάρης, τόνισε ότι η χώρα έχει οδηγηθεί σε μια δύσκολη πολιτική κατάσταση από τον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, ενώ εκτίμησε ότι η παράταξη πολύ γρήγορα θα κληθεί να αναλάβει και πάλι τις τύχες αυτής της χώρας για να τη βγάλει από την κρίση.





Από την πλευρά του ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Ν. Λέγκας, τόνισε ότι πέρα από την υφεσιακή πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, και σε τοπικό επίπεδο όλες οι μεγάλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες γκρεμίζονται, τόσο σε σχέση με τον Ε-65, τόσο και στην ίδρυση πανεπιστημιακών σχολών, ενώ αποψιλώθηκαν και τα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης που θα οδηγούσαν στην ανάπτυξη της περιοχής μας.



Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τέως νομάρχης, Ηλ. Βλαχογιάννης, ο οποίος διαπίστωσε πισωγυρίσματα σε θέματα που αφορούν το νομό μας, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι πολύ γρήγορα θα γίνουν εκλογές και θα διαδεχθεί τον σημερινό πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς.



Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρ. Μιχαλάκης, χαρακτήρισε τη Ν.Δ. ως τη μοναδική ελπίδα για να βγει ο τόπος από τη σημερινή δύσκολη κατάσταση, ενώ ο πρώην βουλευτής, Θ. Σκρέκας, σημείωσε ότι «η Ν.Δ. διαθέτει σημαντικό έμψυχο δυναμικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά που χρειάζεται ο τόπος σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία».












Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου