Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πιέζει ο Αγοραστός για ανέγερση του Διοικητηρίου στα Τρίκαλα...

Επιστολή προς την Ειδική Γραμματεία Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα και η οποία κοινοποιείται στους Βουλευτές του Νομού Τρικάλων, καθώς και στη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, για την ανέγερση του νέου Διοικητηρίου Τρικάλων, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.




Υλοποιώντας σχετική προεκλογική του δέσμευση για πίεση προς τους αρμοδίους για την ανέγερση του Διοικητηρίου, ο κ. Αγοραστός – μιας και η αρμοδιότητα έχει μεταβιβαστεί από το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια – συμφωνεί με την υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης για την κατασκευή του Διοικητηρίου και ζητά μέσω της επιστολής του, να δοθεί άμεσα η έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης σύμπραξης προς αποφυγή αστικών και ποινικών ευθυνών και καταβολής αποζημιώσεων.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Ο Περιφερειάρχης πιέζει να προχωρήσει το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και καλεί όλους τους φορείς να πιέσουν και αυτοί με τη σειρά τους, ώστε τα Τρίκαλα να αποκτήσουν το δικό τους Διοικητήριο.

Το έργο είναι ώριμο, απομένει μόνο η υπογραφή της σύμβασης και πιστεύουμε ότι μπορεί να προχωρήσει, γιατί θα είναι απολύτως απαραίτητο και λειτουργικό για τους τρικαλινούς πολίτες, μιας και όλες οι υπηρεσίες θα στεγαστούν εκεί».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου