Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αισιόδοξο μήνυμα για τους νεοδημοκράτες των Τρικάλων από τον Θαν. Γιαννόπουλο


Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση τοπικών στελεχών και αιρετών εκπροσώπων, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο «Φρούριο» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων.







Σε κεντρικό επίπεδο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπροσώπησε ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας, Θαν. Γιαννόπουλος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής και τέως υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Λέγκας, ο αντιπεριφερειάρχης, Χρ. Μιχαλάκης, ο τέως νομάρχης Τρικάλων Ηλ. Βλαχογιάννης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.


Στον σύντομο χαιρετισμό του, αμέσως μετά την κοπή της πίτας, ο κ. Γιαννόπουλος απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης όλων των δυνάμεων, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις νίκης της παράταξης, η οποία θα δώσει μια νέα προοπτική στη χώρα και τους Έλληνες πολίτες.



Αλλαγή σήματος

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο ίδιος και στις αλλαγές που προχώρησε ο κ. Σαμαράς, με τη μεταφορά των γραφείων του κόμματος και το σήμα. Σχολιάζοντας δε, όσα ειπώθηκαν για την αλλαγή του πυρσού, σημείωσε ότι τον αντικατέστησε ένας άλλος χρωματικός ορίζοντας και αυτό ήταν απαραίτητο, γιατί μετά από 36 χρόνια άλλαξαν τα δεδομένα. «Ο πυρσός σημειολογικά την εποχή του 1974 είχε μια δυναμική.


Η Ελλάδα έβγαινε εκείνη τη στιγμή από μια περίοδο μιας σκληρής δικτατορίας, μπαίναμε σε μια άλλη πολιτική φάση, έπρεπε η Ν.Δ. να έχει το δυναμισμό που σημειολογικά εκφραζόταν, όχι μόνο με συνθηματολογία, αλλά είχε και το εικονικό στοιχείο. Πέρασαν όμως από τότε 36 χρόνια, έχουμε μεγάλες αλλαγές. Άρα η Ν.Δ. έπρεπε να μείνει σε εκείνα τα αρχέτυπα του ‘74; Έπρεπε να προχωρήσει μπροστά, σ’ αυτές τις απαιτήσεις που έχει σήμερα ο ελληνικός λαός», ανέφερε.


Κλείνοντας ο κ. Γιαννόπουλος, επανέλαβε ότι «το υψηλό καθήκον της Ν.Δ. δεν είναι απλώς να ξανάρθουμε στην εξουσία. Είναι επιταγή να έρθουμε ως κυβέρνηση με νέα δεδομένα, με νέα μυαλά για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή για τον Έλληνα πολίτη».

Β.Π.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου