Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Βασίλης Καλογιάννης: Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα


Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι του ΑΟΤ με τον Θρασύβουλο δεν παραβρέθηκε ο κ.Βαζάκας για να προλάβει το δρομολόγιο του ΟΣΕ και στη θέση του μίλησε ο Βοηθός προπονητή κ. Καλογιάννης




Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι του ΑΟΤ με τον Θρασύβουλο δεν παραβρέθηκε ο κ.Βαζάκας για να προλάβει το δρομολόγιο του ΟΣΕ και στη θέση του μίλησε ο Βοηθός προπονητή κ. Καλογιάννης. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:

Ο προπονητής του Θρασύβουλου Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου είπε:

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων και τον κ. Βαζάκα για τη νίκη τους, η οποία ήταν 100% δίκαιη. Σίγουρα ήταν καλύτερη ομάδα σε σχέση με τον Θρασύβουλο. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, για κάποιες μέρες η ομάδα έμεινε ακέφαλη με την αλλαγή του προπονητή, εγώ δεν είχα δυνατότητα να κάνω ούτε μια προπόνηση με τα παιδιά και τα περισσότερα τα είδα σήμερα αγωνιζόμενους. Ήρθαν στην ομάδα 3-4 καινούρια παιδιά με μεταγραφή και είχαν και αυτοί λίγες προπονήσεις στην ομάδα και σίγουρα ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τον Θρασύβουλο. Από εκεί και πέρα ξεχνάμε το παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω μας, έχουμε μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, θα μαζευτούμε, θα γίνουν και κάποιες ενισχύσεις με παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία με τον Θρασύβουλο.



Ο βοηθός προπονητή Βασίλης Καλογιάννης βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου για την πλευρά των Τρικάλων:


Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, συγχαρητήρια στα παιδιά και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.



Ο Γιώργος Νικλητσιώτης από τη μεριά των παικτών του Θρασύβουλου είπε:
Και εγώ με την σειρά μου θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Τρικάλων, που είναι και η πατρίδα μου, πρώτη φορά παίζω ενάντια στην ομάδα της πόλης μου. Τα Τρίκαλα παίξαν καλύτερα στο παιχνίδι και άξιζαν τη νίκη. Δυστυχώς για εμάς μέσα στην εβδομάδα μείναμε χωρίς προπονητή και έτσι προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά με τον βοηθό προπονητού μέχρι τη στιγμή που την ομάδα ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος και πλέον θα δουλέψουμε σκληρά μαζί του για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι για τα επόμενα δυο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας οι τρεις βαθμοι.

Για την επιλογή του να ενταχθεί στην ομάδα του Θρασύβουλου  ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής είπε: Πιστεύω πως θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και αυτό γιατί με την άφιξη μου στην ομάδα με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και με πιστεύουνε πολύ.



Ο Χρήστος Μίνγκας για την πλευρά των Τρικάλων είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ και εκ μέρους των συμπαικτών μου σε αυτό τον κόσμο που μέσα στο κρύο και με αυτό τον καιρό ήρθαν στο γήπεδο και μας στήριξαν. Επίσης συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τον κ. Βαζάκα γιατί μόνο αυτός μας πιστεύει και μας πίστευε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου για τη νίκη.








Βαζάκας: "Για να χάσουμε πρέπει να το θέλει ο Θεός"

Φεύγοντας βιαστικά απο το γήπεδο ο κ. Βαζάκας έκανε κάποιες δηλώσεις για το σημερινό παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Λιβαδειάς για να δείξει τον τρόπο που μπορεί να χάσει η ομάδα του

Ο κ. Βαζάκας φεύγοντας από το γήπεδο έκανε κάποιες δηλώσεις σχολιάζοντας το παιχνίδι. Για την εικόνα του παιχνιδιού και την ομάδα του είπε: «Η ομάδα έπαιξε επιθετικά δημιουργώντας πολλές φάσεις για να πετύχει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με το 1-0. Στη φάση της αποβολής διαχειρίστηκε καλά η ομάδα την τακτική άμυνας, κρατήσαμε αυτό το 1-0 και αυτό που μετράει τώρα πιο πολύ είναι οι βαθμοί και λιγότερο όλα τα άλλα. Ένα ακόμη θετικό είναι πως παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ΑΟΤ στο παιχνίδι «Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι. Οι ομάδες οι οποίες έχουν στόχο τα πόδια τους είναι βαριά. Η δικιά μου ικανοποίηση είναι που βγαίνουν αυτές οι ευκαιρίες και θα έρθει και παιχνίδι που θα πετύχουμε και πιο πολλά τέρματα. Αυτή η στιγμή αυτό που προέχει είναι οι βαθμοί και ο τρόπος που διαχειρίζεται το παιχνίδι η ομάδα. Πετύχαμε το γκολ, έγινε αυτή η αποβολή όπως έγινε και το διαχειριστήκαμε σωστά και αυτό δείχνει χαρακτήρα ομάδας. Μην ξεχνάμε πως ερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και η αντίδραση της ομάδας ήταν θετική».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας «Κάθε παιχνίδι έχει την δικιά του ιδιαιτερότητα. Σας το λέω και το έχω πει πολλές φορές πως αυτή η ομάδα για να χάσει θα χάσει μόνο όπως έχασε στην Λιβαδειά… πρέπει να το θέλει ο Θεός.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου