Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Στα Τρίκαλα οι «Cyanna» στη νέα μουσική "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ"


Με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, αλλά κυρίως με γνήσια rock ‘n’ roll διάθεση, οι «Cyanna», καταφτάνουν με το νέο τους δίσκο «End Is Near» και μία πανελλαδική περιοδεία.




Την Παρασκευή, οι «Cyanna» θα είναι στα Τρίκαλα για πρώτη φορά, για μια εκρηκτική συναυλία στην ολοκαίνουργια μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία»!

Την ίδια στιγμή η διαχρονική μούσα του γκρουπ, Cyanna Mercury, παίρνει σάρκα και οστά, για πρώτη φορά ως κεντρικός χαρακτήρας στο συλλεκτικό comic - artwork (art: Στέφανος Κατσέλης, design: Νeu Studio), το οποίο θα περιλαμβάνεται στο limited edition του "End Is Near" , και θα είναι διαθέσιμο στη συναυλία.

Οι Cyanna δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεχώρισαν ήδη από τα πρώτα τους βήματα, κερδίζοντας το κοινό αλλά και τον εγχώριο Τύπο, καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα αγγλόφωνα rock γκρουπ.

Στο νέο τους δίσκο, End Is Near, δίνουν και πάλι δυναμικά «το παρών», μεταφέροντας στον ήχο τους την ατμόσφαιρα των συναυλιών τους: Ένταση -  Ρυθμός - Ενέργεια. Ένα τρίπτυχο που σε συνδυασμό με τους άμεσους στίχους αποτελεί το πιο εκρηκτικό μείγμα σύγχρονου Rock ‘N’ Roll, με ηλεκτρονικά στοιχεία και επιρροές από τα 60’s μέχρι και σήμερα.

Οι Cyanna  ήταν

- Υποψήφιοι για το βραβείο Greek Act στα MTV European Music Awards 2008

- Καλύτερο Alternative Video Clip στα Mad Video Music Awards 2009

- Έχουν βρεθεί στη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι MGMT, The Stranglers, IAMX, Fischerspooner και Gorillaz Soundsystem.

- “Shine”, ο γνώριμος σκοπός που ντύνει τις διαφημίσεις της Vodafone

- Συμμετοχή στο δίσκο Πίξελ της Δήμητρας Γαλάνη μαζί με τους Παύλο Παυλίδη, Vassilikos, K. Βήτα, Imam Baildi, Bajofondo, κ.ά. (2009)

- Συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ όπως: Hurricane Festival (Γερμανία), St Gallen Open Air Festival (Ελβετία), Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής Λωζάνη (Ελβετία)


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου