Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

H «Ελπίδα» των Τρικάλων ζητά στήριξη


Με την ευχή ο ερχομός του 2011 να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα για την προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες, ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Ελπίδα» έκοψε προχθες το απόγευμα τη βασιλόπιτα.






Στις προσδοκίες των μελών και τους στόχους για τη χρονιά που ξεκίνησε, αναφέρθηκε η κα Ντίνα Κύρμπα, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη δημιουργία ενός Κέντρου Φιλοξενίας – Προστασίας Ατόμων με αναπηρία, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα διαμονής ενός παιδιού για λίγες ημέρες ή και ώρες, όταν παρουσιάζεται ανάγκη για μια οικογένεια.



Επίσης, ζήτησε από το δήμαρχο Τρικκαίων, Χρ. Λάππα, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, να στηριχθούν οι υπάρχουσες δομές, όπως το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ «Ήφαιστος», το ειδικό σχολείο και νηπιαγωγείο καθώς και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης.

Η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου