Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μαθητές Σχολείων επισκέφθηκαν την ΣΜΥ


52 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 5ου Λυκείου Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Σχολή συνοδευόμενοι από 4 καθηγητές τους.






Επίσης επισκέφθηκαν την Σχολή 40 μαθητές και 3 καθηγητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Φαρκαδόνας καθώς επίσης 47 μαθητές συνοδευόμενοι από 3 καθηγητές της Β΄ Λυκείου του Λυκείου Μητρόπολης Καρδίτσης.

Τέλος 26  μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων επισκέφθηκαν την Σχολή συ-νοδευόμενοι από 2 καθηγητές τους.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων περιλάμβανε ενημέρωση επί της αποστολής του στρατού, εισαγωγή υποψηφίων στη ΣΜΥ και γενικά στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων επισκέφθηκαν αίθουσες διδασκαλίας τεχνικής εκπαίδευσης, πληροφορικής, την αίθουσα βαρών του κλειστού γυμναστηρίου και το νεόκτιστο κτίριο διαβίωσης των Σπουδαστών.

Οι επισκέψεις  πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανα-τολισμού των μαθητών και αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν οι μαθητές για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ανάλογες επισκέψεις στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών θα πραγματοποιηθούν προσεχώς και από άλλα Σχολεία του Νομού και σε συνεργασία με την Β/Βάθμια εκπαίδευση Ν.Τρικάλων. Οι επισκέψεις προγραμματίζονται κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων Διευθύνσεων των Σχολείων προς τη ΣΜΥ.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου