Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μιχαλάκη, είσαι τρέλααααα...να σε δω να οδηγείς την αλατιέραααα...


Επιθεώρηση Μιχαλάκη στην ΚΟΜΔΕ ΟΧΗΜAΤΩΝ ενόψει του κύματος κακοκαιρίας.
Διαβάστε σε αποκλειστικότητα πως έγινε ο συντονισμός και...να κοιμάστε ήσυχοι.










Το...κανονικό ρεπορτάζ τώρα:


Στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΔΕ όπου βρίσκεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, βρέθηκε την Πέμπτη 27-01-2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ενόψει του κύματος κακοκαιρίας.

Παράλληλα συνομίλησε και με το προσωπικό προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση, προκειμένου να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα το επόμενο τριήμερο που αναμένονται χιόνια στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του τόνισε « βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύμα κακοκαιρίας, να μην έχουμε προβλήματα, να υπάρχουν παντού τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες και να είναι σε επιφυλακή και οι ιδιώτες χειριστές σε όλα τα σημεία της ορεινής περιοχής».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες. Την Παρασκευή 28-01-2011 στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Χούνος ανέφερε:

«Έχουμε ενημερώσει όλους τους Δήμους και τους υπεύθυνους του μηχανολογικού εξοπλισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων να είναι σε ετοιμότητα και τα μηχανήματα και το προσωπικό. Όλη αυτή την εβδομάδα είμαστε σε ετοιμότητα γιατί είχαμε παγετό και αναμένουμε τα χιόνια στην περιοχή μας».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου