Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σιγά μην κλάψει, σιγά μη φοβηθεί…


Σχολιάστηκε, η αλήθεια είναι, η μη αξιοποίηση του Σωτήρη Χατζηγάκη σε κάποιο κομματικό πόστο έπειτα από τις αλλαγές που επιχείρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τις τελευταίες μέρες.





Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ως ο παλιότερος βουλευτής, όχι μόνο της Ν.Δ., αλλά του Κοινοβουλίου και έχοντας μακρά θητεία είτε ως υπουργός, είτε ως αντιπρόεδρος της Βουλής ο τρικαλινός πολιτικός δύσκολα θα «χωρούσε» σε μια θέση τομεάρχου και μόνο.



Εξάλλου στα 36 χρόνια της πολιτικής του διαδρομής, όντας αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος, παρέμενε διακριτικά μακριά από την «αυλή» της εκάστοτε ηγεσίας του κόμματος, από τον Γ. Ράλη και τον Κ. Μητσοτάκη, μέχρι τον Μ. Έβερτ και τον Κ. Καραμανλή.

 Αυτό του επέτρεψε διαχρονικά να διατηρεί την αυτονομία του και παράλληλα ελευθερία έκφρασης, με κατάθεση απόψεων οι οποίες σφραγίζουν το πολιτικό μας σύστημα.

Εν κατακλείδι, όπως έλεγε και ένας ουδέτερος παρατηρητής της τοπικής και όχι μόνο πολιτικής πραγματικότητας «με τερτίπια και πολιτικάντικους αποκλεισμούς δεν αντιμετωπίζονται πολιτικοί του διαμετρήματος Χατζηγάκη, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντικότατο έργο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο»…

Α.Β.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου