Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"Που' ναι κείνο το τρένο που έβλεπε... τ' άλλα τρένα να περνούν..."


Συνάντηση των Φίλων Σιδηροδρόμου με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για  τις περικοπές των δρομολογίων του ΟΣΕ




Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη συναντήθηκαν σήμερα τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Σιδηρόδρομου», θέτοντας δύο βασικά θέματα.


Το ένα είχε να κάνει φυσικά με τις περικοπές των δρομολογίων και το δεύτερο είχε να κάνει με το έργο της ηλεκτροκίνητης γραμμής το οποίο έχει ωριμάσει μελετητικά.


 Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης, υποσχέθηκε ότι σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο σταμάτημα των δρομολογίων.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Σιδηροδρόμου» Γιώργος Κρανιάς ανέφερε ότι «Επισκεφθήκαμε τον κ. Μιχαλάκη για να θέσουμε το θέμα των δρομολογίων και όπως βλέπετε με τις συνεχείς κινητοποιήσεις μας, παίρνουμε συνεχώς παράταση και έχουμε καταφέρει να μην κοπούν τα δρομολόγια. Θέσαμε επίσης το θέμα της ηλεκτροκίνησης της γραμμής της Δυτικής Θεσσαλίας και πιστεύουμε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει το αίτημα που υπάρχει, να βρεθούν τα χρήματα για να γίνει το έργο της ηλεκτροκίνησης, το οποίο έχει ωριμάσει μελετητικά».

Από την πλευρά του ο κ.  Μιχαλάκης τόνισε ότι «Πραγματικά υπάρχει αναστάτωση για τα δρομολόγια και δεν μπορεί η Δυτική Θεσσαλία να αποκοπεί μεταφορικά. Μαζί με τον Περιφερειάρχη θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην σταματήσουν τα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου