Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ στη νέα αίθουσα του ξενοδοχείου «Alizari Hall»


Έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου ξενοδοχείου της Κοινοπραξίας, στις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού






Στην νέα αίθουσα του ξενοδοχείου «Alizari Hall» το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού, στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Λάρισας-Καρδίτσας, έγινε χθες το πρωί η κοπή της βασιλόπιτας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος ευλόγησε την πίτα και συνεχάρη το Δ.Σ. και τους μετόχους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, διατηρώντας δεκάδες θέσεις εργασίας, αλλά και δημιουργώντας τις υποδομές οι οποίες θα περάσουν στις επόμενες γενιές.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Δημήτρης Νιαβής στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε με συγκίνηση για την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι μέτοχοι προκειμένου να επιτύχουν αυτό το μοναδικό αρχιτεκτονικό θαύμα και να λειτουργήσουν τον πλέον σύγχρονο σταθμό λεωφορείων της Ελλάδας και πιθανόν των Βαλκανίων. «Παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε τα καταφέραμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νιαβής για να θέσει στη συνέχεια τους στόχους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τα επόμενα χρόνια, «το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικές μονάδες ανάπτυξης του Νομού μας».





Του Βασίλη Αλεξίου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου