Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΟ. ΤΡΙΚΑΛΑ - Τόλιος: «Να γεμίσουν οι Τρικαλινοί το στάδιο»


- Απαλλαγή για ΠΑΕ Τρίκαλα και «Ρόκι»
- Ανακοίνωση των «Σακαφλιάδων» για τα εισιτήρια




Συγνώμη στα μέλη τους ζητούν οι «Σακαφλιάδες» για το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια.

Σε μια (ακόμη) απρόσμενη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, καθώς θέλοντας να ευχαριστήσει τους οργανωμένους φιλάθλους της οι οποίοι ακολουθούν την ομάδα εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών και πάντα με κόσμια συμπεριφορά δεν έδωσε συνδεσμιακά εισιτήρια. Θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη από τα μέλη μας.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στον δύσκολο Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Σ.Φ.T. "SAKAFLIADES CLUB"


   








Το σύνθημα για το κυριακάτικο παιχνίδι έδωσε με δηλώσεις του ο Σάκης Τόλιος.



Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τρίκαλα, Σάκης Τόλιος μίλησε στο portal της ΠΑΕ, για την πορεία των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα της Football League και για το κυριακάτικό ματς με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Οι δηλώσεις

«Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ειδικά σε αναμετρήσεις εκτός έδρας. Στην έδρα μας είναι αλήθεια ότι τα πάμε εξαιρετικά και αν σταθεροποιήσουμε λίγο την απόδοση μας εκτός έδρας και φυσικά έχουμε λίγο περισσότερη τύχη σαφώς και θα πιο πάμε καλά.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς, το οποίο πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα κερδίσει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη. Εμείς κοιτάμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθώς η αναμέτρηση θα χρειαστεί υπομονή, αλλά πιστεύω ότι έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω από τον ΟΦΗ καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ ότι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι θα γεμίσουν το Στάδιο και θα μας υποστηρίξουν όπως και στα προηγούμενα ματς.

Θα πρέπει όλοι να δώσουν πίστωση χρόνου πιστεύω στον νέο προπονητή και να στηρίξουν τόσο τον κ. Μπένο όσο και την ομάδα.
Από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε σε ακόμη μια νίκη και να δώσουμε χαρά τους φιλάθλους μας».




Απαλλαγή για ΠΑΕ Τρίκαλα και «Ρόκι»
Δεν είχε κυρώσεις ούτε η ΠΑΕ, ούτε ο φροντιστής της ομάδας για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Η απόφαση την οποία εξέδωσε η επιτροπή και στην οποία ο Φίλιππας Παυλής αναβαθμίζεται σε …γυμναστή σημειώνει ότι «απήλλαξε την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ και τον Φ. ΠΑΥΛΗ (γυμναστής) από τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)».









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου