Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ορισμός υπεύθυνων Τομεαρχών στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Ν. Τρικάλων


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων «καλωσόρισε» τους τομείς δράσης για την νέα σεζόν 2010 -2011.






Με διάθεση για κοινωνική προσφορά αλλά και συμμετοχή στις δραστηριότητες της Λ.Ε.Δ. και της ομάδας ΔΙΑΣΩΣΗΣ, τα μέλη της λέσχης μας, ανέλαβαν τις θέσεις των υπεύθυνων στις δραστηριότητες των τομέων που λειτουργούν.






ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ


Οι τομείς πάνω στους οποίους θα δραστηριοποιηθούν τα μέλη είναι ο σχεδιασμός εκπαίδευσης (πορείες, αναρριχήσεις-καταρριχήσεις, αλεξίπτωτο πλαγιάς, θαλάσσια εκπαίδευση, πρώτες βοήθειες κ.α.), η τράπεζα αίματος, η σκοποβολή και οργάνωση του πεδίου βολής καθώς και τομείς οι οποίοι αφορούν την προβολή της Λέσχης στο ευρύ τρικαλινό κοινό όπως ο προγραμματισμός εκδηλώσεων καθώς και η παρελάσεις στις οποίες η ΛΕΔ λαμβάνει μέρος ανελλιπώς

Όπως σε κάθε εθνική επέτειο… έτσι και φέτος, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης του έπους του ’40. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Λουκάς Σκύφτας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του 5ου Συντάγματος Πεζικού ενώ στη συνέχεια τμήμα της Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της ΛΕΔ θα λάβει μέρος στην παρέλαση.

Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων




ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου