Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Nέο δημαρχείο στους Πελινναίους


Υπεγράφη στο Δημαρχείο Πελινναίων η σύμβαση για την ανέγερση νέου διοικητηρίου στην περιοχή.





Αν και το πρόγραμμα «Καλλικράτης» προβλέπει, εφόσον εφαρμοστεί, την συγχώνευση του Δήμου με την Φαρκαδόνα ή με τα Τρίκαλα, το έργο προχωρά και έρχεται να εκπληρώσει ένα όνειρο δεκαετιών για τους αιρετούς αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

«Πρόκειται για ένα στολίδι» όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κ. Τάκης Χαντζής και συμπλήρωσε πως «το νέο κτίριο θα είναι το μεγαλύτερο που θα ανεγερθεί στο νομό Τρικάλων σε καποδιστριακό δήμο και θα βοηθήσει στα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και των δημοτών».

Το νέο Δημαρχείο Πελινναίων θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 3.921,40 τ.μ. πάνω στο κεντρικό δρόμο των Ταξιαρχών και πολύ κοντά στον κόμβο με την Ε.Ο. Τρικάλων -Λάρισας. Το έργο θα εκτελεστεί από την εταιρεία «Αχελώος ΑΤΕ» ενώ ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 2.250.000 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν από το υπόλοιπο του προγράμματος «ΘΗΣΕΑ», το ταμειακό υπόλοιπο προηγούμενων ετών ΣΑΤΑ, ΣΑΤΑ 2010 και τα έσοδα από τις δημοπρασίες ακινήτων. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη τριετία, καλώς εχόντων των πραγμάτων.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου