Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ζόραν Μπάμποβιτς: Τώρα κατάλαβα γιατί δεν κερδίζουμε εκτός έδρας...

«Δε μου άρεσε η συμπεριφορά ορισμένων παικτών»
Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΑΟΤ, Ζόραν Μπάμποβιτς.





Η συνέντευξη τύπου

Ζόραν Μπάμποβιτς:
Σήμερα κατάλαβα γιατί η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν μπορεί να πάρει βαθμούς. Ήμασταν απείθαρχοι, δεν είχαμε ούτε θέληση αλλά ούτε και ποιότητα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε γκολ αλλά γενικά δεν μου άρεσε η εικόνα της ομάδας και δε μου άρεσε η συμπεριφορά ορισμένων παικτών. Πιστεύω για να κάνουμε κάτι πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΝΕ για τη νίκη του, είχε πολύ περισσότερη θέληση από εμάς και για αυτό κέρδισε.

~Όσο αφορά για την επόμενη μέρα ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε: Θέλω να μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο και μετά θα συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο.

Εμπενίζερ Χάγκαν: Εμείς σε αυτό το παιχνίδι παίζαμε το τελευταίο μας χαρτί. Τα παιδιά μπήκανε από το πρώτο λεπτό με θέληση και πάθος κάτι που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μακράν καλύτεροι. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με ποιότητα και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Όταν έχουν χώρο μπορούν να κάνουν οτιδήποτε και μπήκαμε αποφασισμένοι να κλείσουμε τους χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα μπήκανε πιο δυνατά από εμάς αλλά κρατήσαμε πίσω το σκορ, κάτι που δεν κάναμε μέχρι τώρα και ήρθε και το γκολ. Μέχρι τώρα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Με αυτή την νίκη ελπίζουμε να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Τρίκαλα».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου