Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Καλημέρα με γέλιο...


- Στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως
- Ο Clinton στην Ελλάδα
- Το παγκωτό κεράσι





# Σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως:

Χίτλερ: Σήμερα θα φάτε χοιρινό!
Κρατούμενοι: Γιεεεεεεεεεεέ.... Μπράβο! Επιτέλους! Τι καλά!
Χίτλερ: Σκάστε γουρούνια!!!

Χίτλερ: Σήμερα θα κάνετε μπάνιο!
Κρατούμενοι: Ουάου! Ευχαριστούμε! Καιρός ήταν!
Χίτλερ: Σκάστε σαπούνια!!!

Χίτλερ: Σήμερα θα αλλάξετε σώβρακα!
Κρατούμενοι:Υπέροχα! Τι ωραία τι καλά! Μπράβο!
Χίτλερ: Εσύ με αυτόν, εσύ με εκείνον κι εσύ με τον άλλον!!!



# Είχε έρθει ο Clinton στην Ελλάδα και τον πήρε ο Παπανδρέου στην Ακρόπολη. Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν βλέπει ο Clinton έναν να κατουράει στα αρχαία! Λέει λοιπόν στον Παπανδρέου "Andrew, what on earth is that man doing? Those are ancient monuments!". Ο Παπανδρέου κοκκινίζει και φωνάζει "Τι κάνεις εκεί εσύ;". Ο άνθρωπος απαντάει "Α γαμήσου ρε μαλάκα!" και φεύγει. Ο Clinton τσαντίζεται! "This country is full of shameless, dirty idiots!" και σηκώνεται και μπαίνει στο Air Force 1 και πάει σπίτι του. Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Παπανδρέου στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και συναντιέται με τον Clinton. Πάνε λοιπόν να δούνε το ’γαλμα της Ελευθερίας... εκεί που το κοιτάγανε, βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει στο άγαλμα. Λέει ο Παπανδρέου στον Clinton: "See, Bill? Americans do the same things to their monuments! You were wrong to accuse my country men!". Ο Bill ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο "Hey you! What are you doing there?". Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα!"
# Πάει ένας Άραβας σε ένα μπαρ στην Ελλάδα και λέει: Σαλάμ! Γιαχάτι μπουχουλούτι βάχατα κουλουβάχατα μπλιαμπλιάχ κούπεχ Coca-Cola. Και ο μπάρμαν: Θέλετε ένα μεγάλο κρύο μπουκάλι τι;

# Μπαίνει ένας τυφλός μ' ένα σκυλάκι για οδηγό του μέσα σ' ένα πολυκατάστημα και μόλις φτάνει στο κέντρο του πιάνει το σκύλο απ' την ουρά κι αρχίζει να τον γυρνάει γύρω γύρω πάνω απ' το κεφάλι του. Τρέχει μια πωλήτρια να δει τι συμβαίνει, τον βλέπει και τον ρωτάει:
- Κύριε μου, μπας και πάθατε τίποτα; Είστε καλά;
- Μια χαρά, λέει αυτός, απλά ρίχνω μια ματιά.

# Πάει ένας γύφτος σε ένα περίπτερο και λέει στον περιπτερά: - Εσύ έχει παγκωτό κεράσι; - Ναι, βέβαια. Ότι θες έχω. Κοίτα στο ψυγείο και πάρε ότι θες. Κοιτάει στο ψυγείο ο γύφτος, παίρνει ένα παγωτό, γυρνάει στον περιπτερά και του λέει: - 'Φχαριστώ! Αύριο κεράσει εγώ...!








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου