Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δήμαρχε, πες..."αλεύρι". Ο Μακρυγιάννης σε γυρεύει...


Μπορεί να τα "βρήκες" με τον Άδωνι τις προάλλες να σε στηρίξει ο ΛΑΟΣ, αλλά με τους τοπικούς "μουτζαχεντίν" τι θα γίνει;







Μιχάλη, θα κερδίσεις τους λαθρομετανάστες, θα χάσεις όμως "ψήφια" από τον ΛΑΟΣ...



«Θα κατεβάσουμε ελληνικό ψηφοδέλτιο στον Δήμο Τρικκαίων»
«Έχουμε δεσμευτεί ότι θα κατέβουμε αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές» δηλώνει σε συνέντευξή του σήμερα στην Ενημέρωση και τον Βασίλη Αλεξίου ο Χρήστος Μακρυγιάννης.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος λέει «όχι» στην ψήφο στους μετανάστες, μιλάει για τις σχέσεις ΛΑ.Ο.Σ. και Ν.Δ. καθώς και για το άνοιγμα που επιχειρείται και σε τοπικό επίπεδο, στην κοινωνία


«Να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή ένα πράγμα, κανείς στο ΛΑ.Ο.Σ δεν πρόκειται να στηρίξει συνδυασμό που μετέχουν μετανάστες.





Θα έχει να επιλέξει ο υποψήφιος δήμαρχος, νομάρχης, περιφερειάρχης μεταξύ των ψήφων των Ελλήνων και των ψήφων των Λαθρομεταναστών.

Αν μεμονωμένα στελέχη μας υποστηρίξουν συνδυασμούς για δικό τους όφελος θα το καταγγείλουμε. Εμείς στο ΛΑ.Ο.Σ και σε τοπικό επίπεδο έχουμε δεσμευτεί ότι θα κατέβουμε αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές και όπου κρίνουμε θα κάνουμε συνεργασίες αλλά πάντα με όρους απαράβατους την μη συμμετοχή μεταναστών στα ψηφοδέλτια. Από τώρα το σύνθημα μας είναι ελληνικό ψηφοδέλτιο"



Όλόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου