Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Φίλοι Σιδηροδρόμου Τρικάλων. Κοπή πίτας και αναμονή για ιντερσίτι


Γιορτινή ατμόσφαιρα απόψε στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον» για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων, καθώς συγκεντρώθηκαν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ εξέλεξαν και νέα διοίκηση στον Σύλλογο που αριθμεί 87 μέλη με κοινό στόχο την υποστήριξη του Σιδηρόδρομου.





Το γιορτινό κλίμα, χαλούσε η απογοήτευση που υπάρχει εδώ και 6 μήνες από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΟΣΕ που δύο μήνες πριν τις Εθνικές εκλογές, αποφάσισε να απομονώσει σιδηροδρομικά την Δυτική Θεσσαλία και να στερήσει από τα ταμεία του ένα προσοδοφόρο για αυτόν δρομολόγιο, αυτό της πρωινής απευθείας σύνδεσης με Αθήνα.


«Από 1ης Αυγούστου, ζητάμε το αυτονόητο της επαναδρομολόγησης της αμαξοστοιχίας Ιντερσίτι και αν για το αυτονόητο δεν αρκούν 6 μήνες, φαντάζομαι πόσος χρόνος χρειάζονται οι Κυβερνήσεις για πιο σύνθετα ζητήματα», σχολίασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κρανιάς, καλώντας την νέα Κυβέρνηση της χώρας να αλλάξει την απόφαση της προηγούμενης και να δώσει στην Δυτική Θεσσαλία το δικαίωμα της μετακίνησης με αμαξοστοιχίες Ιντερσίτι.

Εν τω μεταξύ ο «Καρβουνιάρης» στην πλατεία του ΟΣΕ στα Τρίκαλα, είναι σχεδόν έτοιμος από πλευράς επισκευών για να στεγάσει τα γραφεία του Συλλόγου, ενώ το φλουρί της πίτας, αντιστοιχούσε σε ένα εισιτήριο αξίας 70 ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί από τον τυχερό για την δωρεάν συμμετοχή στην διήμερη εκδρομή του Συλλόγου στις 6 και 7 Μαρτίου με προορισμό την Ξάνθη.


Ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Τάκης Παζαΐτης στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε στο trikalanews.gr «Το μέλημά μας ως τοπική αυτοδιοίκηση είναι να κάνουμε ηλεκτροκινούμενη την γραμμή Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα, ώστε να μπορέσουν όλα τα τρένα στα Παλαιοφάρσαλα να έχουν ανταπόκριση. Εύχομαι σε όλους τους σιδηροδρομικούς «Καλή Χρονιά » με υγεία σ` αυτούς και στις οικογένειές τους και η κατάσταση να είναι ομαλή στον κλάδο ώστε να μην αντιμετωπίσουν στο μέλλον κανένα πρόβλημα, είτε συνταξιοδοτικό, είτε εργατικό».





Νέο Δ.Σ.

Στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμων Τρικάλων, ψήφισαν 55 μέλη του Συλλόγου και εκλέχτηκαν για το νέο Δ.Σ. οι

Γιώργος Κρανιάς, Δημήτρης Μπαλατσός, Φωτεινή Πάνου, Ευαγγελία Παπαϊωάννου και Δημήτρης Χιώτης.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, εκλέχθηκαν οι Σούλα Ζαραμπούκα, Κώστας Ζαχαράκης και Γιώργος Τσιάτσιος.















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου