Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Θρίαμβος του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ στο τοπικό Μ.Τ.Β


Στις 23-24/01/2010 διεξήχθη το τοπικό πρωτάθλημα MTB στα Πευκάκια του Βόλου. Ο ΠΑΣ Ασκληπιός συμμετείχε και πραγματικά αυτός ο αγώνας ήταν ένας ΘΡΙΑΜΒΟΣ για την ομάδα παρά το τσουχτερό κρύο! Κατάφερε και κέρδισε 5 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλια ,δύο 5ες και μία 6η θέση…

Στα μίνι μεγάλα ο μικρός και ανίκητος Νικόλας Μητσούλας πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με χαρακτηριστική άνεση αφού άφησε αρκετά πίσω τους άλλους συναθλητές του. Στην ίδια κατηγορία η μικρή Ματίνα Σούλιου κατέκτησε την 3η θέση και η Άννα Μητσούλα την 5η θέση.


Στις πανκορασίδες η Χάιντη Μητσούλα αν και πρώτη χρονιά σ’ αυτή την κατηγορία κατάφερε και κέρδισε και αυτή ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο και να πανηγυρίσει τη νίκη της. Στην κατηγορία των παμπαίδων ξεχώρισαν οι αθλητές του Π.Ο. Βόλος Κλόκας Στέφανος και Ζαρκάδας Απόστολος αλλά την πρώτη θέση κατέκτησε η Βασιλίνα Σταυροπούλου που αν και είναι κορασίδα αγωνίστηκε σκληρά και κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παμπαίδων αφού δεν συμπλήρωνε η κατηγορία της.

Στην ίδια κατηγορία ο Ζήσης Σούλιος μετά από έναν δύσκολο αγώνα βγήκε 6ος. Στους παίδες ο Γρηγόρης Παπούλιας μετά από κάτι δυσκολίες που υπήρχαν αλλά τις ξεπέρασε βγήκε πρώτος, έδειξε πόσο μεγάλος αθλητής είναι και χάρισε και αυτός ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην ομάδα. Στην ίδια κατηγορία εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν και από τους :Χαχάμη Γιώργο, Λιαγκούμη Γιώργο και Αντύρα Άγγελο.

Στους έφηβους ο Πολύμερος Στέφανος πήρε το αργυρό μετάλλιο ενώ στην κατηγορία των ανδρών ο Γρατσάνης Δημήτριος πήρε την 5η θέση. Στις γυναίκες η Θάλεια Λεμονή κατέκτησε την 2η θέση.

Και τέλος στη σκυταλοδρομία όπου συμμετείχαν από την ομάδα του Π.Α.Σ. Ασκληπιού οι αθλητές :

Σταυροπούλου Βασιλίνα, Παπούλιας Γρηγόρης, Πολύμερος Στέφανος και Γρατσάνης Δημήτριος ,ήταν η νικήτρια ομάδα και χάρισε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην ομάδα. Το αποτέλεσμα των σκληρών προπονήσεων από τους προπονητές Γρατσάνη Δημήτριο και Κωνσταντίνα Τόλιου που έχουνε ξεκινήσει από τις 20 Νοεμβρίου, ήταν οι τόσες πολλές νίκες στο τοπικό MTB, και αρχίζει να φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται στην ποδηλασία των Τρικάλων από τους ανθρώπους του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ.
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου