Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ώχ, νέα ανάπλαση πλατείας. Σειρά έχει η πλατεία Βουβής.


Προς Αντιδήμαρχο Τάκη Παζαίτη αρμόδιο επί των έργων fatsimare επιστολή...






«Θέλουμε να κάνουμε τα Τρίκαλα μια ανθρώπινη πόλη, μια πόλη για να ζεις και να αναπνέεις" δηλώνει ο φίλος μου Αντιδήμαρχος Τάκης Παζαϊτης στην Ενημέρωση.

Αποφασισμένη να ολοκληρώσει ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της πόλης εμφανίζεται λοιπόν η Δημοτική Αρχή μέχρι τις εκλογές.




Ήδη μια πρώτη γεύση έχουμε πάρει με την ανάπλαση της πλατείας Δεσποτικού...Τάκη.


Ενάμιση χρόνο κράτησαν τα έργα, (δείτε ΕΔΩ)άνω κάτω οι καταστηματάρχες της πλατείας, έμφραγμα με το κυκλοφοριακό στην γύρω περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα, το νερό του σιντριβανιού χύνεται στο δρόμο (γι αυτό το κλείσατε) δείτε ΕΔΩ , οι στήλες έχουν...ξεβάψει, τα μηχανάκια την διασχίζουν με μεγάλη ταχύτητα κατά εκατοντάδες καθώς δεν έχει κράσπεδα γύρω-γύρω και είναι άκρως επικίνδυνη όταν βρέχει, έχουν "πέσει" 10δες συμπολίτες.δείτε ΕΔΩ


Να προσέξεις λοιπόν πολύ καλά την μελέτη, ειδικά την δημιουργία μικρής λιμνούλας που λετε θα κατασκευαστεί αλλά και τον χρόνο αποπεράτωσης γιατί αν δεν τελειώσει μέχρι τις εκλογές την πάτησες... Θα στο χρεώσει ο μεγάλος και θα ψάχνεσαι. Νάκης, Πολυμερόπουλος και Δεληλίγκας καραδοκούν.




Φιλικά fatsimare.gr





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου