Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Μετέωρα - ΑΟΤ 2-6 χθές σε φιλικό που έγινε στη Σαρακήνα


Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Σαρακίνας έδωσε σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στα Μετέωρα με τους "κυανέρυθρους" να κερδίζουν την ομάδα της Καλαμπάκας με 6-2.





Οι ποδοσφαιριστές των Απόστολου Χαραλαμπίδη και Βασίλη Γκούμπλια είχαν την ευκαιρία για ένα καλό ξεμούδιασμα με τον Καστοριανό τεχνικό του ΑΟΤ να παρακολουθεί τον Ραμόν Περέιρα, το νεαρό Μακρή απο τους Διόσκορους Θεσσαλονίκης και τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ασκληπιού. Τους Αναστασιάδη, Τζάννη και Τζέλλη ενώ αγωνίστηκε κάτω απο τα γκολπόστ και ο Παπαευθυμίου.


Ο Περέιρα σε μονομαχία με τον Ανδρέου

Αντίθετα δεν αγωνίστηκε ο Χρυσάφης. Να σημειωθεί πως τα δύο ημίχρονα ήταν 30λέπτα.
Η ομάδα των Μετεώρων πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν απο κόρνερ του Φασούλα ο Γκαρνάρας έσπρωξε την μπάλα με το σώμα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.



Ωστόσο στο 12΄απο μπαλιά του Αναστασιάδη, ο Αντωνιάδης μπήκε στην περιοχή και "έσπασε" για τον αμαρκάριστο Διαμάντη, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.


Ο Γκαρνάρας συγχαίρει τον Βαγγέλη Τσιούκα


Στο 32΄ ο Φουρτούνης τροφοδότησε τον Μίνγκα, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κουτλή.
Στο 39΄η ομάδα της Καλαμπάκας πήρε εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Αντωνιάδης ανέτρεψε τον Φέκα και ο Τουτούκης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγγελάκης ο οποίος σημείωσε το 2-1, παρά την προσπάθεια του Ζαφείρη να αποκρούσει.

Οι δυο συνονόματοι του ΑΟΤ. Φϊλιππος Κεραμάς και Φίλιππος Παυλής


Στο 43΄ ο Γούλας Α. προσπάθησε να γυρίσει στον Κουτλή και ο Διαμάντης που καραδοκούσε έκλεψε την μπάλα και παρά την πίεση του Κουτλή ισοφάρισε σε 2-2 ενώ στο 47΄ απο νέο λάθος του Γούλα Α. και πάλι ο Διαμάντης έκλεψε, πετυχαίνοντας σε κενή εστία το 2-3 υπέρ του ΑΟΤ.




Ο Μανουσάκης (αριστερά)μαζί με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ, Γιάννη Χρυσάφη


Στο 54΄ο Περέιρα με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-4, στο 55΄ ο Κεραμάς με εκπληκτικό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-5, ενώ στο 60΄ ο Τζάνης έδωσε στον Αντωνίου, ο οποίος με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-6.



Μετέωρα: Κουτλής, Πράπας, Ανδρέου, Γκόβαρης, Ζήνωνος, Τσιούκας Αν., Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Φασούλας, Γκαρνάρας, Τσιούκας Ε.
Έπαιξαν και οι: Αγγέλης, Χαϊταλής, Σίμος, Μητσιάδης, Γούλας Α., Ζαχαράκης, Κωστής, Γούλας Γ., Φέκας, Καραΐσκος, Αγγελάκης, Μάτος, Αυγέρος.
ΑΟ Τρίκαλα: Ζαφείρης(39΄Παπαευθυμίου), Αντωνιάδης, Μακρής(47΄Τζέλλης Κ.), Γεωργίου, Μαϊστρέλλης, Αντωνίου, Αναστασιάδης, Φουρτούνης, Διαμάντης(47΄Τζάνης), Περέιρα, Μίνγκας(39΄Κεραμάς).


goaltrikala.gr

















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου