Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Γιώργος Βαζάκας: Είναι θέμα χρόνου για τον Φουρτούνη...


Το εγκώμιο του νεαρού ποδοσφαιριστή των Τρικάλων, Κώστα Φουρτούνη έπλεξε σε δηλώσεις του στον fm100, ο προπονητής του στον ΑΟΤ, Γιώργος Βαζάκας.




«Είναι ένας παίκτης που σε δύο χρόνια θα απασχολήσει όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο λάθος που έγινε με τον Φουρτούνη είναι ο τρόπος που ήρθε. Έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τις δοκιμές του καλοκαιριού και δεν καθοδηγήθηκε σωστά.

Έχει τεράστια τεχνική, είναι ταλέντο αναμφισβήτητο και έχει φαντασία στο παιχνίδι και είναι από τους παίκτες που λείπουν από την Ελλάδα. Απλώς του λείπει η δύναμη και η φυσική κατάσταση. Θα μπορούσε να τα είχε αλλά έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Έχασε δύο μήνες. Εγώ τον πιστεύω. Περιμένω πως και πώς να μπει γιατί είναι ταλέντο. Δεν μπορείς να το αδικήσεις και να το φρενάρεις. Και νομίζω πως ήρθε η ώρα σιγά σιγά η ώρα για να μπει μέσα. Είναι θέμα χρόνου». Παράλληλα για το γκολ που δεν έρχεται εύκολα αλλά και για τον Ταμέρους τόνισε: «Μέσα από τους παίκτες ψάχνουμε να βρούμε το εύκολο γκολ. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημα το δικό μας είναι το γκολ. Το εύκολο γκολ. Ο κορμός βγήκε. Θα παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι. Στο προηγούμενο πα παιχνίδι είχα τον Τάμερους εκτός αποστολής.

Μπορεί την Τετάρτη να δείτε άλλον. Για μένα δεν είναι θέμα έκπληξης. Είναι θέμα ετοιμότητος. Δεν υπάρχει χάρη.

Το ψυχολογικό είναι θέμα δημοσιογραφικό. Ο ποδοσφαιριστής ο έτοιμος, ο έμπειρος με θητεία, όταν πιστεύει στα πόδια μπαίνει στο γήπεδο και παίζει μπάλα.
Δεν έχει ψυχολογία όποιος δεν πατάει γερά στα πόδια του. Δηλαδή ο Φουρτούνης που είναι 17 ετών έχει μεγαλύτερη ψυχολογία από τον Τάμερους.
Αυτοί οι παίκτες που ήρθαν και πληρώθηκαν πρέπει να δώσουν την ψυχολογία και στους υπόλοιπους και να τραβήξουν στα δύσκολα. Στα εύκολα μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε».

sportrikala.gr






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου