Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Με Ντόρα οι Σκρέκας, Ταμήλος, Κουφογάζος, Ζιώγκος - Με Σαμαρά ο Βλαχογιάννης


Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σκρέκας ήταν από εκείνους που είχαν πρωτοστατήσει πριν από χρόνια για τον ερχομό στην ηγεσία του κόμματος το Κώστα Καραμανλή. Τώρα πλέον διαβλέπει ότι στην αρχηγία του κόμματος πρέπει να αναρριχηθεί μια γυναίκα…






Η συνάντηση, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πρώην βουλευτή Αρκαδίας Δ. Κωστόπουλου, έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας και μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο πρώην βουλευτής Τρικάλων Θεόδωρος Σκρέκας.

Σε οργανωτική τροχιά η τοπική Ν.Δ. για εκλογή νέας ηγεσίας

Αυτή την εβδομάδα η τοπική Νέα Δημοκρατία εισέρχεται σε οργανωτική δουλειά στα πλαίσια εκλογής νέας ηγεσίας όπως δηλώνει ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Μουζακιάρης.

Μέχρι τώρα ολοκληρώθηκε η σύνταξη του καταλόγου των μελών του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου 2009. Οι επιμέρους κατάλογοι των Συνέδρων έχουν αναρτηθεί στις Γραμματείες του κόμματος, στα γραφεία των Περιφερειακών Οργανώσεων και στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις επί του καταλόγου, σύμφωνα με την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, λήγει την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 12η μεσημβρινή. Οι πιθανές ενστάσεις υποβάλλονται στην Οργανωτική Επιτροπή, στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων στη Ν.Δ. ξεκίνησαν ήδη οι «μυστικές» συναντήσεις στελεχών του κόμματος. Τριάντα πέντε (35) πρώην και τέως βουλευτές της γαλάζιας παράταξης συναντήθηκαν προχθές το βράδυ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Οι δήμαρχοι Τρικκαίων, Πύλης και Οιχαλίας, Μιχ. Ταμήλος, Κ. Κουφογάζος και Θ. Ζιώγκος αντίστοιχα, αλλά και άλλα στελέχη της Ν.Δ. Τρικάλων έχουν εκδηλώσει ανοιχτά τη στήριξή τους στην Ντόρα Μπακογιάννη.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου