Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Τον μεγάλο Τρικαλινό αθλητή του στίβου Περικλή Ιακωβάκη βράβευσε ο Δήμος Τρικκαίων


Τον πολλάκις διακεκριμένο αθλητή του στίβου και καταγόμενο από τα Τρίκαλα Περικλή Ιακωβάκη βράβευσαν το πρωί του Σαββάτου σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος, η Αντιδήμαρχος Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Νάκης πρόεδρος του ΟΑΚΑ του Δήμου και οι κ.κ. Αγγελής και Σπανός.



Να σημειώσουμε ότι ο σπουδαίος αθλητής με ειδικότητα στα 400μ. με εμπόδια και με τις μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο βρέθηκε στην πόλη μας με αφορμή την συμμετοχή του στην λαμπαδηδρομία για την Ολυμπιακή Φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ.


Σε δήλωσή του για την βράβευση ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε: “Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε μαζί μας έναν μεγάλο αθλητή που τον αγαπούμε πολύ και τιμά την Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής του.

Θα ήθελα να του ευχηθώ εκ μέρους όλων των Τρικαλινών να είναι υγιής και να φέρνει πάντα επιτυχίες”.

Με ιδιαίτερη χαρά μίλησε για την συμμετοχή του στην λαμπαδηδρομία και την βράβευσή του ο μεγάλος αθλητής λέγοντας: “Είναι πολύ σημαντικό για κάθε αθλητή να είναι μέρος αυτής της αλυσίδας ανθρώπων που μεταφέρουν την Φλόγα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμητική πρόσκληση και εύχομαι το καλύτερο στον Δήμο σας που είναι μια πάρα πολύ όμορφη πόλη και τώρα τον χειμώνα θα είναι ένας πολύ καλός τουριστικός προορισμός” ενώ για τους στόχους του συμπλήρωσε ότι βρίσκεται σε -χαλαρή προς το παρόν- προετοιμασία ώστε του χρόνου στην Βαρκελώνη να υπερασπιστεί τον Πανευρωπαϊκό τίτλο που κατέχει από το 2006.

Ακολούθησε η βράβευση με τιμητική πλακέτα καθώς και με μία μπλούζα με το λογότυπο του Δήμου, η οποία του προσφέρθηκε και σε... μίνι εκδοχή για το νεογέννητο μωρό του.

Χάρης Μαντέλλος



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου