Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Όλεγκ Προτάσοφ: Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, με εντυπωσίασαν


Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας σε αντίθεση με τον Όλεγκ Προτάσοφ που έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων.





Γιώργος Βαζάκας (προπονητής Τρικάλων):

"Κατ' αρχήν ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που δόξασαν και τίμησαν αυτήν την πόλη μετά από πολλά χρόνια. Τα Τρίκαλα όχι μόνο κέρδισαν αλλά και εντυπωσίασαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες. Όσον αφορά το παιχνίδι, όταν μια ομάδα κάνει πάνω από δέκα φάσεις και δεν κινδύνεψε ούτε μια φορά από αυτό φαίνεται ποιος έλεγχε το παιχνίδι και ποιος το ήθελε περισσότερο.
Ήμασταν πιο τσαμπουκάδες μέσα στο γήπεδο και δείξαμε ότι είμαστε για ψηλά πράγματα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα αλλά είχα πει ότι μας ενδιαφέρει για το Κύπελλο. Εξάλλου είχα πει ότι στόχος μας ήταν η πρόκριση.
Πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να αποβάλλουμε την κούραση γιατί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Μέσα απο τα παιχνίδια η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της"
Αναφερόμενος δε στον Ηρακλή είπε: "Για τον Ηρακλή εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να βρει και πάλι τον δρόμο του. Τα προβλήματα τον επηρέασαν. Φάνηκε ότι είχε πρόβλημα ο Ηρακλής. Ωστόσο εμείς μπήκαμε μέσα για την πρόκριση και την πετύχαμε".

Όλεγκ Προτάσοφ (προπονητής Ηρακλή):

"Στο ημίχρονο βάλαμε κάποιες φωνές παραπάνω αλλά είχαμε μείνει πολύ νωρίς με 10 παίκτες χωρίς να είναι δικαιολογία ότι ο Ηρακλής δεν προκρίθηκε σήμερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων. Αφού μιλάω για τη δικιά μου ομάδα, σε αυτά τα ματς του Κυπέλλου με ομάδες μικρότερης κατηγορίας πρέπει να παίζεις δυνατά και κάτι παραπάνω αφού είσαι μία κλάση ανώτερη.
Εμείς όμως δεν το κάναμε και θεωρώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας και απόδοσης". Για την αφλογιστία της ομάδας του στους τελευταίους αγώνες (αγνοεί το γκολ για πέντε παιχνίδια) είπε:
"Στους τελευταίους αγώνες δεν βάλαμε καθόλου γκολ και φάσεις δεν δημιουργούμε κάτι που γενικότερα δεν είναι πρόβλημα μόνο των επιθετικών. Ωστόσο πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση". Κι όσο για την επόμενη μέρα τόνισε:
"Οι παίκτες μου θα πρέπει να βρουν δυνάμεις και να συνεχίσουν. Εγώ στεναχωριέμαι ειλικρινά που έχω ακούσεις πολλές φορές από τον Τύπο για αλλαγές. Δυστυχώς δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν είναι θέμα μόνο των παικτών αλλά όλοι μαζί φταίμε". Ενώ για τον ίδιο είπε: "Θα δούμε τι θα γίνει". Για το παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης είπε:
"Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να συνέλθουμε και πρώτα απ' όλα να ηρεμήσουμε".




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου