Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ικανοποίηση Βαζάκα - Σημαντική η νίκη του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα με τον Εορδαϊκό εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας.




«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε μια σημαντική νίκη. Οι παίκτες έδωσαν το μήνυμα. Αυτή η ομάδα έχει υποδομή, έχει υπόβαθρο, έχει άλλο επίπεδο. Αυτή η ομάδα δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Και δεν το λέω μετά από αυτό το αποτέλεσμα το είχα πει και μετά την Κρανούλα.

Οι στόχοι επιτυγχάνονται με υπομονή και με δουλειά και όχι από τη μία μέρα να τα ανατρέψουμε όλα. Αν υπάρχει ηρεμία και οργάνωση αυτά τα παιδιά μπορούν να βγάλουν την ομάδα κατηγορία.

Είναι η 5η αγωνιστική. Για να πιάσει μια ομάδα ρυθμό αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Εμείς η Βέροια και ο Εορδαϊκός θα είμαστε οι ομάδες που θα αντέξουμε στο χρόνο. Μην κοιτάτε το 3-0. Ο Εορδαικός είναι μια σκληρή και δύσκολη ομάδα που πέρυσι έκανε πρωταθλητισμό. Όταν όλα ταρακουνιόνταν εδώ πέρα, εγώ ήμουν σίγουρος. Η ομάδα έχει δουλέψει και έχει ποιότητα.

Η μεγάλη απόδοση θα έρθει ματς με ματς. Είμαστε σε ένα επίπεδο καλό αλλά δεν είναι σε φουλ φόρμα. Θέλει υπομονή, προσγείωση και να πιστέψουμε σε αυτή την ομάδα. Με την ισοπαλία στην Κρανούλα χάθηκαν τα πάντα;

Όλοι μαζί παίκτες, προπονητής, φίλαθλοι, διοίκηση να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είναι εύκολος ο πρωταθλητισμός. Με μια ισοπαλία δεν τελείωσε το πρωτάθλημα.

Μέσα από τις προπονήσεις δείχνουν οι παίκτες ποιος μπορεί να παίξει. Πρέπει να είναι ικανοποιημένοι πρέπει να είναι οι φίλαθλοι και όσοι γκρίνιαζαν».
~Για το κύπελλο τόνισε: Άλλο το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Στόχος είναι η πρόκριση. Θα παίξουμε για να προκριθούμε. Έχουμε βάθος για να ανταποκριθούμε.

Απόστολος Χαραλαμπίδης(προπονητής Εορδαϊκού)
«Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο και αυτό το έχει δείξει με τις μεταγραφές που έκανε. Εμείς από την πλευρά μας δυστυχώς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, με δύο αδράνειες της άμυνας δεχθήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ στο 20λεπτο και έτσι βγήκαμε γρήγορα εκτός παιχνιδιού.
Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά και να ρισκάρουμε.

Είχαμε κάποια καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά δυστυχώς δεν κάναμε ένα γκολ και ήρθε και ένα τρίτο γκολ στο τέλος και το ματς κλείδωσε.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Εμείς μέσα από το καλό ποδόσφαιρο θέλουμε να έρθουν τα αποτελέσματα και αν είμαστε κοντά να διεκδικήσουμε την άνοδο».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου