Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

«ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ


Μια μουσική βραδιά για τους νέους
με συναυλία του συγκροτήματος «ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ» διοργανώνει ο ΠΟΔΤ
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, 9.15 , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό



Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τους νέους υπόσχεται ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων. Την Τρίτη 14 Ιουλίου και ώρα 9.15 μ.μ. στην Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού των Τρικάλων διοργανώνει συναυλία με το συγκρότημα “Κόκκινα Χαλιά.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ είναι ένα δυνατό νεανικό γκρουπ που κέρδισε ήδη το ενδιαφέρον του κοινού και της κριτικής επιτροπής στις Live εμφανίσεις στο Show του X Factor και κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα clubs. Τα "Κόκκινα Χαλιά" υπόσχονται πολλές δυναμικές μουσικές εμπειρίες, και σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους CD που θα σας συναρπάσει. Ετοιμάζονται να ανέβουν στον δικό τους «Χαρταετό» & να μας απογειώσουν .
Τα μέλη του συγκροτήματος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Σπούδασε μουσική τεχνολογία και πιάνο. Έχει εργαστεί ως πιανίστας σε διάφορες μουσικές σκηνές. Είναι ο συνθέτης της μουσικής για την θεατρική παράσταση «Misery».
ΦΩΤΗΣ ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑΣ
Σπούδασε μουσική τεχνολογία, έχοντας κάνει Master στην Αγγλία. Στην Αγγλία εργάστηκε ως ηχολήπτης. Έχει συμμετοχή σε ένα CD με ορχηστρικά κομμάτια, στα οποία παίζει μπάσο και κιθάρα.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σπούδασε μουσικός σε ωδεία στην Αθήνα και για 6 μήνες στη Βοστόνη. Παίζει ντραμς, κιθάρα, πιάνο και μπάσο. Έχει εργαστεί ως μουσικός σε διάφορα κέντρα και σκηνές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ
Έχει συνεργαστεί με τους: Γιώργο Αλουπογιάννη, Μαριάννα Γερασιμίδου και Δήμο Αναστασιάδη. Τραγουδούσε μαζί τους, έπαιζε κιθάρα και συμμετείχε σε stand up comedy στο «Σταυρό του Νότου».




















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου