Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ο TYRELL BIGGS ΣΤΟΝ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ


Ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ Tyrell Biggs ο οποίος αγωνιζόταν στο NCAA με τα χρώματα του Pittsburgh. Ο Tyrell Biggs είναι 23 ετών (γεννήθηκε στις 07/08/1986) και έχει ύψος 2.03.



Με το Pittsburgh αγωνίστηκε ανελλιπώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα ενώ την σεζόν 2008-09 ήταν στην βασική πεντάδα. Έπαιξε σε 36 παιχνίδια με 6,4 πόντους μέσο όρο και 4,3 ριμπάουντ.
Τον Ιούλιο συμμετείχε στο summer league του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας (Chicago Bulls) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ κάτω των 18 ετών.
Ο Biggs είναι δυναμικός παίκτης με μεγάλο όγκο που κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στην ρακέτα (εξ ου και το παρατσούκλι Baby Shaq) ενώ διακρίνεται και για τις αμυντικές του ικανότητες. Επίσης έχει αξιοπρόσεκτο ποσοστό ευστοχίας και στα τρίποντα καθώς τελείωσε την περσινή σεζόν με ποσοστό 39,6%.
Ο ΑΣ Τρίκαλα έδωσε πραγματική μάχη για να τον αποκτήσει τις τρεις τελευταίες μέρες καθώς είχε προτάσεις από Ισραήλ, Τουρκία και Κορέα. Πείστηκε όμως ότι ο ΑΣ Τρίκαλα που δημιουργεί μία νεανική ομάδα θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα του και έτσι συμφώνησε να έρθει στην Ελλάδα.












Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου