Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


ΔΕΚΤΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Στις 15 και 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα το θεματικό συνέδριο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας με θέμα τα προβλήματα των αγροτών του Νομού μας.

Η διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου στο Νομό μας ήταν πρόταση του μέλους της ΕΝΑΕ και Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και που έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων τόνισε ότι θα είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους αγρότες για να μπορέσουν να θέσουν σε νέα βάση τα προβλήματα ενόψει της ΚΑΠ που θα λήξει το 2013.

«Μετά από πρότασή μου το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ έκανε δεκτό να γίνει ένα θεματικό συνέδριο για τους αγρότες και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στο Νομό μας, στις 15 και 16 Οκτωβρίου όπου θα κληθούν διακεκριμένοι επιστήμονες, αλλά και η πολιτική ηγεσία της χώρας μέσω εκπροσώπων τους να συζητήσουν με τους αγρότες, με εμάς για το σήμερα και το αύριο της αγροτιάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το ρόλο των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων.

Πιστεύω θα είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους αγρότες για να μπορέσουν να θέσουν σε νέα βάση τα προβλήματα ενόψει της ΚΑΠ που θα λήξει το 2013 και θα δούμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα γιατί οι αγρότες είναι μία τάξη που δοκιμάζεται πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και εμείς είμαστε δίπλα τους και θέλουμε να τους στηρίξουμε. Και πιστεύουμε θα αναδείξουμε τα προβλήματα στο μέγιστο δυνατό βαθμό και θα είμαστε δίπλα τους όπως το κάναμε και μέχρι τώρα».








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου