Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Όλοι για τον ΑΟ Τρίκαλα


Γέμισε από κόσμο σήμερα η τράπεζα “PROBANK” για το θέμα της προαγοράς των μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα.



Από χθες το βράδυ και μετά από μια ευρεία συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε ανθρώπους του ΑΟΤ , παράγοντες και εκπροσώπους φορέων ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί ο Τρικαλινός κόσμος στην αγορά έστω και μιας μετοχής , στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας τα οποία θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες αλλά και στις διαφημιστικές χορηγίες προς την ομάδα.
“Μπροστάρης” στην όλη προσπάθεια μπήκε ο Δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Ταμήλος ο οποίος προσήλθε στην τράπεζα και αγόρασε προσωπικά μετοχές ενώ τον ακολούθησαν σήμερα και μια σειρά Τρικαλινών επιχειρηματιών και παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου οι οποίοι πήραν μετοχές.
Επίσης κοντά στην ομάδα και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με το Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη και τους τέσσερις Αντινομάρχες οι οποίοι αγόρασαν μετοχές όπως και κάποια άλλα μέλη της Ν.Α. τα οποία ανταποκρίθηκαν και θα ανταποκριθούν και άλλοι σύντομα. Ξεκίνησε ήδη μια Παντρικαλινή στήριξη στην ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα η οποία θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένεται και άλλοι επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα στήριξης προς την ομάδα αλλά και απλοί φίλαθλοι δείχνοντας έτσι όλοι την ηθική πρώτα συμπαράσταση τους σε αυτό που έχει ξεκινήσει για την ομάδα και την οικονομική κατόπιν στήριξη στο μέτρο που μπορεί ο καθένας.

Ανακοίνωση ΑΟ Τρίκαλα
Το Δ.Σ. της προσωρινής επιτροπής της υπό σύσταση Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει ότι παρατείνει την προθεσμία για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ έως την Παρασκευή 17/7/2009 στην Τράπεζα PROBANK επί της οδού Κονδύλη.
Μετοχές μπορεί να αγοράσουν πλέον όλοι, μέλη, φίλοι, φίλαθλοι και φορείς που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά.

Τρίκαλα 7/7/2009
Το Δ.Σ. της προσωρινής επιτροπής της
Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

goaltrikala.gr







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου