Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Σούπερ μεταγραφές τα Μετέωρα


Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο ΑΣ Μετέωρα καθώς η ομάδα της Καλαμπάκας προχώρησε σε δύο σπουδαίες μεταγραφές. Στους πρωταθλητές Τρικάλων θα συνεχίσει να αγωνίζεται(όπως άλλωστε έγραψε πρώτο το goaltrikala) o Βαγγέλης Τσιούκας.



Ο mister goal του Τρικαλινού ποδοσφαίρου από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΤ, «ενοχλήθηκε» από δεκάδες ομάδες που ήθελαν να εντάξουν τον έμπειρο φορ στο δυναμικό τους.

Ωστόσο η προσέγγιση των Μετεώρων και του Γιάννη Μπουτίνα ήταν κατά πως φαίνεται πιο ισχυρή από τις άλλες ομάδες και έτσι ο Βαγγέλης Τσιούκας θα φορέσει για ακόμη μια φορά την «κιτρινομπλέ» φανέλα. Παράλληλα οι Καλαμπακιώτες προχώρησαν σε ακόμη μια σπουδαία και ουσιαστική μεταγραφή καθώς ανακοινώθηκε και ο Χρήστος Ζαχαράκης ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία από τον χώρο της Δ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Μετέωρα
«Στον ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ υπέγραψαν το βράδυ της Κυριακής ο Βαγγέλης Τσιούκας από τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και ο Χρήστος Ζαχαράκης από τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου . Ένας παλιός γνώριμος του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ ο Βαγγέλης Τσιούκας πρώτος σκόρερ της περυσινής χρονιάς στο περιφερειακό πρωτάθλημα ,με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σκοράρισμα ,ενώ ο Χρήστος Ζαχαράκης αγωνιζόταν επί 7 χρόνια στον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου με πάνω από 30 συμμετοχές κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα αποτελεί μια καλή λύση για ενδυνάμωση στην άμυνα του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ».

goaltrikala











Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου