Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Το 6ο Rocking Green Festival στην Καλαμπάκα



ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Το 6ο Rocking Under the rocks Green Festival από φέτος συνδέθηκε με τα περιβαλλοντικά θέματα και υποστηρίχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Φοιτητών Φυσικής






Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το cafe «ΡΑΨΩΔΙΑ» πριν 6 χρόνια και στη συνέχεια αγκαλιάστηκε από τοπικούς φορείς και τους νέους της περιοχής.



Συνάντηση γενεών υπό τους ήχους μιας μουσικής που συνταυτίστηκε με την επανάσταση και την αμφισβήτηση.


Από άποψη συμμετοχής η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς χιλιάδες νέοι από την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμπάκας, το δημοτικό στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος»


ο Κώστας Νάκης, που από τη θέση του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φοιτητών Φυσικής


Την τελετή έναρξης του φεστιβάλ κήρυξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Χατζηγάκης ο οποίος και δήλωσε πως το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει με 20 χιλ. ευρώ τις συνδιαλέξεις του 6ου Rocking Green Festival.














Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος και κύρηξε την έναρξη του festival τόνισε ότι το περιβάλλον θα αποτελέσει την ιδεολογία του 21ου αιώνα διακηρύσσοντας ότι η κυβέρνηση εμπιστεύεται και στηρίζει τους νέους.















Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φοιτητών φυσικής κ. Κώστας Νάκης τόνισε ότι η εκδήλωση θα αφήσει βαθύ στίγμα στα μουσικά πράγματα και ότι η Καλαμπάκα θα αναδειχθεί ως πολυπολιτισμική μητρόπολη.


ο Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης ζήτησε από τους νέους να οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για τον κόσμο και το περιβάλλον.

Ο κ. Μπουτίνας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φοιτητών φυσικής για την στήριξη του θεσμού.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχ. Ταμήλος συνεχάρη τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας ζητώντας από τη νέα γενιά περισσότερη δράση για το περιβάλλον.


Το καλλιτεχνικό μέρος - Οι εμφανίσεις των συγκροτημάτων...


Ανεπανάληπτη βραδιά για την Καλαμπάκα την Παρασκευή το βράδυ στο δημοτικό στάδιο «Βασ. Καρακίτσιου».
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημ. Σταρόβας έκλεισαν με συναυλία την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.




Την δεύτερη μέρα παρουσιάστηκαν τα συγκροτήματα «ΨΑΡΙ – ΝΤΟΥΦΕΚΟ», ΠΑΛΣΑΡ», «GYANIDE4», «INSIDEAD», ενώ δόθηκε συναυλία με το μουσικό σχήμα BLUES WIRE.



Στο πέσιμο της αυλαίας , την Κυριακή, εμφανίστηκαν τα συγκροτήματα «SYMPOLIC», «INFERNO», «PURE INSTINCT», «TOM & JERRY», «BLACK LESS», «DAKRYA» και η βραδιά έκλεισε με τους «LOCOMONDO».

















































































































































Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου