Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Χρήστου Μιχαλάκη


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες
Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην Αυτοδιοίκηση με τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» συμπίπτει με μια πολύ δύσκολη για τη χώρα μας πραγματικότητα.





Μια πραγματικότητα με την οποία οφείλουμε να αναμετρηθούμε. Οφείλουμε να αλλάξουμε αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά μας.

Πιστεύω ότι σε αυτή τη προσπάθεια η Αυτοδιοίκηση μέσα στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων της μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο. Με την ψήφο και την στήριξή σας συμμετέχω στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια επιδίωξα μια αυθεντική και άμεση επαφή με τους πολίτες. Μαζί σας.

Χωρίς διαμεσολαβητές και ενδιάμεσους. Είχα έτσι την δυνατότητα να δω τα προβλήματα του τόπου και των ανθρώπων του, στην πραγματική τους διάσταση.

Στο χωράφι και στο μαγαζί τους. Στις υπηρεσίες και στις σχέσεις τους με την διοίκηση. Στις πόλεις και στα χωριά του Νομού μας. Στα μέρη που χτυπούσε ο παλμός των συμπολιτών μας. Εκεί που διασκέδαζαν, εκεί που συζητούσαν, εκεί που προβληματίζονταν για τον τόπο μας και το μέλλον του.

Αξιοποιώντας αυτή τη μοναδική εμπειρία μπόρεσα να συμβάλω στο σημαντικό αναπτυξιακό έργο που έγινε στο Νομό μας τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα από τη θέση του μέλους στο Δ.Σ. της ΕΝΑΕ είχα τη δυνατότητα να μεταφέρω σε κρίσιμα κέντρα αποφάσεων τις απαιτήσεις του Νομού και των ανθρώπων του. Έζησα από κοντά τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Γνώρισα καλά το πώς πρέπει να διεκδικείς και να φέρνεις αποτέλεσμα.

Σε αυτές τις εκλογές διεκδικώ ξανά την εμπιστοσύνη και την ψήφο του συνδυασμού μας, μέσα από ένα ισχυρό τοπικό αυτοδιοικητικό σχήμα. Χωρίς μεγάλα λόγια. Χωρίς υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και που θα κλονίσουν ακόμα περισσότερο την άποψή σας για ότι έχει να κάνει με την πολιτική και τις εκλογές. Ζητώ τη στήριξή σας για να δουλέψουμε με όσες δυνατότητες έχουμε ή μπορούμε να αποκτήσουμε προκειμένου:

-Να στηρίξουμε την αγροτική παραγωγή και να αναδείξουμε τα ποιοτικά μας προϊόντα.

-Να προωθήσουμε την τουριστική μας ανάπτυξη.

-Να δημιουργήσουμε περισσότερες και πιο σύγχρονες υποδομές που θα αναβαθμίσουν την ανταγωνιστικότητα του τόπου μας.

-Να ενισχύσουμε με δράσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία την εμπορική  και επιχειρηματική δραστηριότητα στο τόπο μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις να βρίσκουν οι συμπατριώτες μας δουλειά στο τόπο τους.

Με το δικαίωμα που μου δίνει η αμεσότητα και η αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει τη σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια σας λέω ξεκάθαρα ότι έχουμε τις ιδέες, το σχέδιο και κυρίως τους ανθρώπους για να πετύχουμε.

Θα αγωνιστούμε με τη «Συμμαχία υπέρ των πολιτών της Θεσσαλίας», με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό για να πετύχουμε.

Να πετύχουμε όλοι μαζί…

Χρήστος Μιχαλάκης



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΑΚΙ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ !! ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΝΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή