Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Σούλα: "Να ακούμε τον κουμπάρο..."


Με αφορμή την τελευταία παρέμβαση Σημίτη, η κουμπάρα του πρώην πρωθυπουργού, υποστήριξε, ότι «το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον ακούμε».





Συνέντευξη με πολλά μηνύματα παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, η οποία χαρακτήρισε «ατυχή» την προεκλογική έκφραση του πρωθυπουργού «λεφτά υπάρχουν».



Με δεδομένη την σχέση που διατηρεί η εν λόγω βουλευτής με τον πρώην πρωθυπουργό, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που εξέλαβαν τα όσα υποστήριξε ως ένα ακόμη μήνυμα της πλευράς Σημίτη, προς το Μέγαρο Μαξίμου και τον Παπανδρέου.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σούλας Μερεντίτη, βουλευτή Τρικάλων ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον ΒΗΜΑ FM 99.5.

Για το προεκλογικό σύνθημα «Λεφτά υπάρχουν»: Το «λεφτά υπάρχουν» ήταν μια πολύ ατυχής έκφραση. Το θέμα είναι τι κάναμε από τη μέρα που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας και μετά αλλά κυρίως τι κάνουμε σήμερα, αύριο, κάθε ώρα, κάθε μέρα.

Για τα μέτρα: Οφείλαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Οφείλαμε να ήμασταν πιο συνεπείς, πιο άμεσοι και ουσιαστικοί. Τώρα παίρνουμε μέτρα, το έχω πει και μέσα στη βουλή και δεν έχω λόγο να μην το επαναλάβω, ότι είναι μέτρα πανικού γιατί όταν παίρνεις κύριε Τάκη οριζόντια μέτρα, αυτά είναι άδικα και βεβαίως δεν έχουν το αποτέλεσμα που θα έπρεπε.

Για κυβέρνηση Εθνικής ενότητας: Εγώ θεωρώ ότι επιβάλλετε να κοιτάξουμε όλοι μας, ο καθένας από τη θέση ευθύνης που υπηρετεί και το κομμάτι που του αναλογεί την υπόθεση κατάματα και να την αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και σωστά. Η χώρα χρειάζεται λύση τώρα στο πρόβλημά της, χρειάζεται να φύγει τώρα προς τα εμπρός. Χρειάζονται αυτή την ώρα όλοι, δεν περισσεύει κανείς και δεν δικαιούται και κανείς με τις εμπάθειες του και τις μικροψυχίες του να περιθωριοποιήσει το όποιο κομμάτι της κοινωνίας.

Για Κώστα Σημίτη: Θεωρώ ότι τον Κώστα Σημίτη το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ακούμε. Να μη θυμίσω τι είπε τον Μάρτη, το τι είπε πριν από τρία χρόνια και θα έλεγα ακόμα και πρόσφατα με τα άρθρα του. Το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τον ακούμε.

parapolitika.gr



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Μα αυτο καναμε τον ακουγαμε.....πεξτε χρηματιστιριο μας ειχε πει ,και εμεις πεξαμε.....αι σιχτιρ μαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή