Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ευθύμης Ρεντζιάς και βετεράνοι έλληνες καλαθοσφαιριστές για καλό σκοπό...


Έναν ακόμη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα, έδωσαν οι βετεράνοι έλληνες καλαθοσφαιριστές με αντίπαλο τους αντίστοιχους του Νομού Πιερίας, με σκοπό τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν για την κατασκευή σχολείου στην πόλη της Κατερίνης.








Στον αγώνα συμμετείχε και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν θεματικός αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος μάλιστα παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα ως αρχηγός των ελλήνων βετεράνων, από τον εκτελώντα χρέη περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.


Ο κ. Ρεντζιάς μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν σε ένα ακόμη κάλεσμα για την πραγματοποίηση αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

«Στηρίζουμε και βοηθάμε με την πραγματοποίηση αγώνων τους συνανθρώπους μας σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας, σε μια εποχή που οι αξίες δοκιμάζονται, θεωρούμε ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, κάτι που κάνουμε και εμείς όσο μπορούμε από την πλευρά μας συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε τέτοιες προσπάθειες φορέων που είναι για ιερό σκοπό όπως ήταν ο συγκεκριμένος αγώνας για την κατασκευή σχολείου στην Κατερίνη και θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση όλων να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

Θεωρώ ότι είμαστε άνθρωποι που όλα τα προηγούμενα χρόνια παίζοντας στο παρκέ, δεχθήκαμε την αγάπη και την στήριξη της κοινωνίας και τώρα ανταποδίδουμε».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου