Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δεν πάει άλλο...!


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Η ΑΝΟΙΞΗ»







Δεν πληρώνουμε χαράτσια –Δεν πληρώνουμε την κρίση τους
Να πληρώσει η πλουτοκρατία

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγροκτηνοτρόφους να αντιδράσουν μαζικά και οργανωμένα στη χαρατσοεπιδρομή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας στο εισόδημά μας.

Συνάδελφοι , δεν έφτανε το πρόσφατο χαράτσι στον ΕΛΓΑ ,το 5€υρω στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας ,η αύξηση του ΦΠΑ στο 23%,οι αυξήσεις στα καύσιμα και τα διόδια, έρχονται τώρα με νέα χαράτσια ,όπως οι εισφορές αλληλεγγύη και το τέλος ακίνητης περιουσίας , να μας πάρουν ότι μας έχει απομείνει.

Η φοροεισπρακτική επιδρομή της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Μαζί με τις εξευτελιστικέ τιμές στα προϊόντα μας ,το μεγάλο κόστος παραγωγής, τις αυξήσεις στα καύσιμα ,στα αγροεφόδια, στο νερό άρδευσης, στις εισφορές του ΟΓΑ μας έχουν γονατίσει.

Μαζί με αυτά τα σκληρά μέτρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ,στην παιδεία Συγχωνεύουν και καταργούν τα σχολεία στα χωριά , αντί για βιβλία δίνουν φωτοτυπίες και DVD για να μορφωθούν τα παιδιά μας, μας αναγκάζουν να καλύπτουμε απ’ την τσέπη μας τη μεταφορά τους στα σχολεία και τα φροντιστήρια ,δεν δίνουν λεφτά για τη λειτουργία των σχολείων, δεν διορίζουν εκπαιδευτικούς.
Στα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας μας αναγκάζουν να πληρώσουμε.

Δε πάει άλλο
Στην αντιλαϊκή πολιτική , στις απειλές και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης απαντάμε αποφασιστικά και οργανωμένα με ανυπακοή σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή ,με απειθαρχία και ρήξη στην πολιτική που στηρίζει την πλουτοκρατία ,τους βιομήχανους , τους τραπεζίτες και τους μεγαλεμπόρους.
Τα χρέη είναι του κεφαλαίου και δεν αφορούν την αγροτιά
Να μην πληρώσουμε ούτε 1€ από τα χαράτσια Ένα χρέος έχουμε μονάχα να ανατρέψουμε την πολιτική που συνθλίβει τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Λαϊκός ξεσηκωμός
Να αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους  να μην εφαρμοστούν στην πράξη οι αποφάσεις τους. Να διεκδικήσουμε ανάπτυξη για το λαό και όχι για την πλουτοκρατία και το κεφάλαιο.
Το ΔΣ της ΟΑΣΤ καλεί τη μικρομεσαία αγροτιά να συμμετέχει στις καθημερινές δραστηριότητες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ,  της ΠΑΣΕΒΕ ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική
Στη Γενική Απεργία την Τετάρτη 19Οκτώβρη να κατέβουμε μα τραχτέρ και αγροτικά μηχανήματα.
Θα προηγηθούν περιοδείες και συσκέψεις από μέλη του ΔΣ στα χωριά με σκοπό την οργάνωση του αγώνα
Τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το ΔΣ της στα τοπικά ΜΜΕ ,στις 11πμ, στο ξενοδοχείο  «Πανελλήνιον».

Το ΔΣ της ΟΑΣΤ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ « Η Άνοιξη»

 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου