Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρόλλερ Σκι στην Πύλη από τον ΣΟΧΤ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτώβρη τους Πανελλήνιους Αγώνες Ρόλλερ Σκι.







Δεκάδες αθλητές από όλη τη χώρα θα βρεθούν και φέτος στην περιοχή μας για να αγωνιστούν στο Σπριντ σε Ελεύθερη τεχνική.

Ο φετινός αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης και θα διοργανωθεί στην περιφερειακή οδό στην Πύλη Τρικάλων και αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και ιδίως για τα μικρά παιδιά να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό άθλημα που ξεχωρίζει τόσο για το θέμα που προσφέρει όσο και για το υψηλό επίπεδο αθλητών που συμμετέχουν.

Το ρόλλερ σκι αποτελεί την βασική μορφή προπόνησης για του αθλητές του σκι αντοχής κατά την καλοκαιρινή περίοδο και με αυτή την έννοια η διοργάνωση αυτού του αγώνα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο προσπαθειών για την ανάπτυξη του σκι αντοχής στην περιοχή μας. Πρέπει να τονιστεί ότι στα Λιβάδια Περτουλίου έχει σχεδιαστεί πίστα αγώνων, μια  από τις ελάχιστες στην Ελλάδα, που πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνείςδιοργανώσεις.

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές όλων των ηλικιών. Η εκκίνηση της πρώτης κατηγορίας θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι και θα έχει ιδιαίτερη σημασία η προσπάθεια των αθλητών να ενισχυθεί από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου.

Παράλληλα όσων αφορά στις υπόλοιπες δραστηριότητες του συλλόγου, η πίστα αναρρίχησης είναι πλέον ανοιχτή και για τους ενήλικες φίλους του αθλήματος Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη 07:00 με 10:30 το βράδυ ενώ τα παιδικά τμήματα λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 04:00 με 07:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6986573367 ή στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου