Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Με επιτυχία το 5ο Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης στα Τρίκαλα


Το διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Τρικάλων
Μόνο θετικά ήταν τα σχόλια όλων των συμμετεχόντων αλλά και όσων παρακολούθησαν τη διοργάνωση από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Τρικάλων του 5ου Ενωσιακού πρωταθλήματος Juniors για κατηγορίες 12 και 16 ετών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη μας.


Όλοι έκαναν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά με πολύ υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων και πολύ καλό περιβάλλον αγώνων. Το νέο Δ.Σ του Ομίλου Αντισφαίρισης φρόντισε για όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αθλητές και θεατές να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για ακόμη καλύτερες μελλοντικές διοργανώσεις.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στην κατηγορία των 12 χρόνων, νικητής στα αγόρια αναδείχτηκε ο Ν. Μπαλταγιάννης του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας και στην κατηγορία των κοριτσιών η Χ. Καρβούνη από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιβαδειάς. Στην κατηγορία των 16 χρόνων νικητής στην κατηγορία των αγοριών ήταν ο Κ. Αξελός από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας στον οποίο επίσης ανήκει και η νικήτρια των κοριτσιών στην ίδια κατηγορία Σ. Μελαχροινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό των 16 αγωνίστηκε και ο τρικαλινός αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Τρικάλων Β. Πάτρας (Φωτό)


Επόμενο βήμα για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Τρικάλων η διοργάνωση ενός εσωτερικού τουρνουά με την ονομασία Ladder και στο οποίο θα λάβουν μέρος όλα τα μέλη του ομίλου και το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Τρικάλων ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του το Σαββατοκύριακο και στήριξαν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των αθλητών, δίνοντας υπόσχεση για μελλοντικές διοργανώσεις στην πόλη μας.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου