Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στον 5ο όμιλο o ΑΟ Τρίκαλα και Πετρωτό


Η έντονη καθυστέρηση που παρατηρείται στη διεξαγωγή των κληρώσεων και, επομένως, στην έναρξη του πρωταθλήματος, δεν σημαίνει ότι τα μέλη της Επιτροπής δεν έχουν προχωρήσει στον σχετικό καταρτισμό των ομίλων.






Το παρόν προσχέδιο περιλαμβάνει και μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο λόγος για τη μεταφορά των σωματείων της ΕΠΣ Τρικάλων (ΑΟ Τρικάλων, Θύελλα Πετρωτού) στον 5ο όμιλο, ο οποίος πλέον περιλαμβάνει 13 ομάδες, αν συνυπολογιστεί και ο Ναυπακτιακός Αστέρας που δήλωσε επίσης συμμετοχή.

Βέβαια, το πλέον πιθανό είναι ο ΑΟ Τρίκαλα να παραμείνει εκτός διοργανώσεων για τη φετινή χρονιά, αφού δεν έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα κινήσουν τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Πάντως, ήδη η ΕΠΣ Τρικάλων έχει ενημερώσει τα σωματεία με σχετικά έγγραφα που τους έχει αποστείλει. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι τα μέλη της Επιτροπής περιμένουν το τελικό 'οκ' από την Νομική Υπηρεσία, καθώς υπάρχουν... αγκάθια σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Καταρχήν, η αρμόδια Υπηρεσία θα αποφανθεί σχετικά με το αν επιτρέπεται η μεταφορά Ενωσης σε άλλον όμιλο, από τη στιγμή που δεν έχει ψηφιστεί κάτι τέτοιο στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Παράλληλα, δεν είναι σίγουρο πως δικαιούται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ο Αστέρας της Ναυπάκτου, με δεδομένο ότι έχει ήδη πάρει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, ενώ στο ρόστερ του υπάρχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες θα τοποθετηθούν στους ομίλους, με βάση τις Ενώσεις που ανήκουν.

Ο 5ος όμιλος που αποτελείται από 13 ομάδες αποτελείται από τις παρακάτω ομάδες:

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ολυμπος Κέρκυρας, Κασσιώπη
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Θεσπρωτός
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Πίνδος Κόνιτσας
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Οδυσσέας Νυδρίου, Πρέβεζα, Εθνικός Φιλιππιάδας
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ: Φιλοθέη Αρτας, Ομόνοια Πέτρας
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΑΕ Μεσολόγγι, Αμφίλοχος
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Θύελλα Πετρωτού, Τρίκαλα



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου