Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

4ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης στα Τρίκαλα


Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του ΟΑΠΚΦΑ Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» και της ΕΟΦΠ, πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα το 4ο που διοργανώνει ο Σύλλογος Πάλης Τρικάλων Α.Π.Σ.





Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων και θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί της Κυριακής.

Πριν λίγο, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Θεσσαλίας Ευθύμη Ρετζιά και τον προπονητή του Συλλόγου ΑΠΣ Τρικάλων Νίκο Τσιακάρα.

Ο κ. Ρετζιάς ανέφερε:

«Είναι μια πρωτοβουλία του ΑΠ.Σ. Τρικάλων και η οποία τείνει να γίνει θεσμός για τα Τρίκαλα. Εμείς σαν Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε έμπρακτα αυτές τις προσπάθειες από την πρώτη κιόλας στιγμή γιατί πιστεύουμε ότι οι εκδηλώσεις και οι διοργανώσεις σαν αυτή βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλητισμού, του αθλήματος, αλλά και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Θέλω να καλωσορίσω όλους τους αθλητές και τους συλλόγους, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι αυτή η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία και καλώ όλους τους τρικαλινούς να στηρίξουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια με την παρουσία τους στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουμε όλους τους νέους αθλητές».

Από την πλευρά του ο κ. Τσιακάρας τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την Περιφέρεια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κ. Ρετζιά, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Αργυροπούλου και Μπάρδα για την έμπρακτη υποστήριξή τους και δεν είναι μόνο η οικονομική, αλλά και η ηθική. Βεβαίως πρέπει να ευχαριστήσω και τον Δήμο για την παραχώρηση του γυμναστηρίου. Το 4ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, γίνεται μόνο στα Τρίκαλα και από τον επόμενο χρόνο θα υπάρχει στο επίσημο της Ομοσπονδίας πλέον ως θεσμικό και θα μπορούν ενδεχομένως να συμμετέχουν και σύλλογοι από άλλες χώρες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί η Ομοσπονδία της Πάλης το αγκάλιασε, πίστεψε σε αυτό και δίνει την βαρύτητα που πρέπει.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά, να βοηθήσει τα παιδιά, να βοηθήσει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Συμμετέχουν 16 ομάδες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι περίπου 180 αθλητές».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου