Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλευρό του Ντίνου Κοτρώνη !


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

«Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις» λέει ο Ντίνος ο κεντρώος Δυτικοθεσσαλάρχης, ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου στα Τρίκαλα (κατα δήλωσή του....)





Θα κάνουν αίσθηση τα ονόματα των τρικαλινών που αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ανακοινώσουν και επίσημα την προσχώρησή τους στο κόμμα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Πρόκειται για ανθρώπους με εκτόπισμα στην τοπική κοινωνία και οι οποίοι αναγνωρίζονται από τους ψηφοφόρους όλου του πολιτικού φάσματος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ή το περιβάλλον αυτής διατηρεί σχέσεις με τους περισσότερους εξ αυτών οι οποίοι πρόκειται κιόλας να απαρτίσουν την πρώτη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στ Τρίκαλα.

 Η φωτογραφία, είναι από το...μέλλον


Καταλυτικό ρόλο σε όλα αυτά βέβαια παίζει ο Ντίνος Κοτρώνης ο οποίος ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την οργάνωση του κόμματος όχι μόνο σε επίπεδο Νομού, αλλά γενικότερα δυτικής Θεσσαλίας.

Έχοντας διατελέσει για μια δεκαετία πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Ντ. Κοτρώνης γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις, έχει «στηρίγματα» στα περισσότερα χωριά της περιοχής και έτσι θα δημιουργήσει και τους πυρήνες του νέου κόμματος. «Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις» λέει ο ίδιος, ο οποίος σημειωτέον συμμετέχει και στην Οργανωτική Επιτροπή του πρώτου συνεδρίου της ΔΗ.ΣΥ….

Α.Β.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου