Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Μπουτίνας «Ο Α.Σ. Μετέωρα συνεχίζει με μέλλον και αυτοπεποίθηση»

Με επιτυχία για τα οικονομικά δεδομένα της κρίσης που υπάρχει, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Σωματείου «Α.Σ. Μετέωρα».






Στον ετήσιο χορό της ομάδας η Διοίκηση προχώρησε στην βράβευση 5 ανθρώπων που έπαιξαν ρόλο στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Βραβεύτηκαν οι Νέστωρας Κυργιάζος ως φίλαθλος τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί και στηρίζει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Επίσης παλιότερα είχε βραβευτεί για την προσφορά του ως παράγοντας στην Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα, Βούλα Μάστορα για την προσφορά της στο γυναικείο Βόλεϊ καθώς ήταν ο άνθρωπος που ασχολήθηκε με το άθλημα και ανέλαβε την δημιουργία ομάδας Βόλεϊ, Χρήστος Ντρούγιας παλιός παίχτης της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΚ, Κώστας Φουρτούνης που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και Γιάννης Τζιουφέτας παλιός τερματοφύλακας του ΑΣ Μετέωρα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή ορχήστρα υπό τους ήχους δημοτικής αλλά και σύγχρονης μουσικής. Επίσης απόλαυσαν οριεντάλ χορό από χορεύτρια που "ξεσήκωσε" τον αντρικό πληθυσμό.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του «Α.Σ. Μετέωρα» Γιάννης Μπουτίνας, ανέφερε ότι «μια χρονιά ακόμη βρισκόμαστε κοντά σας , μια χρονιά ακόμη ανταποκρίνεστε σε κάθε κάλεσμα του ιστορικού μας σωματείου . Ο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ συνεχίζει το έργο του . Η  μεγάλη οικογένεια μας κάθε χρόνο αφήνει το στίγμα της στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή. Οι συνεργάτες μου κι εγώ μοχθούμε καθημερινά ώστε και να διαφυλάξουμε τις εγκαταστάσεις του σταδίου μας αλλά και να τις αναβαθμίσουμε. Καθημερινά πάνω από 20 εργαζόμενοι στο σωματείο αλλά και πάνω από 30 παράγοντες συνεργάτες μου προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν στα νέα παιδιά το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού. Πρώτα να τα μάθουν να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία ,να τα αποτρέψουν από κάθε δύσκολη γωνιά αυτής της κοινωνίας και να τους διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου ,του μπάσκετ και του βόλεϊ.

19 τμήματα  ,430 αθλήτριες και αθλητές σε μια μικρή επαρχιακή πόλη μακριά από τα κέντρα εξουσίας . Ένα επίτευγμα τόσο μεγάλο αλλά και ένα επίτευγμα που πρέπει να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Φίλες και φίλοι ,έγιναν πολλά σε όλη την πορεία, νέα γήπεδα, νέα τμήματα, βελτίωση και συντήρηση όλων των χώρων άθλησης. Μπορούν όμως να γίνουν ακόμη περισσότερα .Εδώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία και να ζητήσω από τον νέο περιφερειάρχη κ. Αγοραστό , τον νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και τον νέο Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου να τους έχουμε το ίδιο κοντά μας οικονομικά και ηθικά.

Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά με παγκόσμια κρίση. Και όταν υπάρχει οικονομική κρίση, μετουσιώνεται σε κρίση αξιών ,σε κρίση ιδεών. Και όταν χάνονται οι αξίες τότε οι κακοτοπιές για τις μικρές ηλικίες αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο .Εδώ λοιπόν πρέπει στη φετινή χρονιά να δώσουμε το περισσότερο βάρος μας  .Η χρονιά που έρχεται πρέπει να είναι η χρονιά των ακαδημιών ,μια χρονιά που θα επιτευχθεί η πλήρης αναδόμηση τους και με τους καθόλα άξιους και επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες μας να προβούμε σε τομές και σε νέες δραστηριότητες. Έτσι μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μ έναν από τους πιο σοβαρούς leader στο χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου που είναι οι Ακαδημίες της LIVERPOOL …liverpool football academies λοιπόν και ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ. Και στο 3ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου του φετινού καλοκαιριού με περισσότερες ξένες ομάδες και περισσότερο ανταγωνισμό. Με καλό επίπεδο ακαδημιών το άμεσο κέρδος θα είναι η άμεση μετακίνηση παικτών στην ομάδα ποδοσφαίρου που είναι η δεξαμενή προς την ανδρική ομάδα. Επενδύουμε πάνω σε αυτό και σύντομα είμαι σίγουρος πως θα βασιζόμαστε στα δικά μας σπλάχνα, στα δικά μας παιδιά.

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ,εκεί πιστεύω πως το έτος 2011-2012 θα κάνει την προσπάθεια προς την Α΄ Εθνική κατηγορία . Υπάρχει όμως και το μπάσκετ και το βόλεϊ. Στόχος μας στην ομάδα μπάσκετ είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να εδραιωθεί η ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑΘ .Στα τμήματα υποδομής φέτος γίνεται κάτι ξεχωριστό με τα τμήματα επίλεκτων του Κώστα Σδράκα που είναι τιμή μας που λειτουργούν και αποδίδουν τα μέγιστα. Στο βόλεϊ γυναικών η προσπάθεια συνεχίζεται και σύντομα θα δούμε αποτελέσματα και διακρίσεις και στο ανδρικό βόλεϊ οι διακρίσεις είναι κοντά.

Δεν αφήνουμε τίποτε στη τύχη. Το ιστορικό μας σωματείο έχει δομές και σχεδιασμό. Κάθε εκδήλωση μας διακατέχεται από επαγγελματισμό και ακρίβεια. Μεγάλο παράδειγμα οι οργανώσεις του 1ου και 2ου διεθνούς τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου .Η εικόνα που εκπέμπουμε είναι εικόνα σοβαρότητας, υπευθυνότητας ,αξιοπιστίας ,είναι η εικόνα ενός πραγματικά υγιούς σωματείου με γερά θεμέλια. Και όπως λένε οι φίλοι μας τραγουδώντας τον ύμνο της  Liverpool …you ll never walk alone //. Ποτέ δεν περπατώ μόνος μου ..έτσι και εμείς.

Πολλές φορές χρειάστηκε να αφουγκραστούμε τους φιλάθλους μας ,να κατεβούμε στη βάση και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε .Γιατί σε σας βασιζόμαστε ,από εσάς στηριζόμαστε και για σας επενδύουμε άμεσα και έμμεσα . Γιατί όλοι εσείς αποτελείτε τον υπέροχο κόσμο μας ,τον στυλοβάτη του Σωματείου μας.

Ξεκινάμε λοιπόν τη νέα χρονιά ατενίζοντας το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία .Παραμένουμε σε εγρήγορση ,συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βαδίζουμε σιγά -σιγά όλο και πιο ψηλά. Εύχομαι ο καθένας μας να έχει φέτος την καλύτερη του χρονιά».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου